در خت گردو در شهر نقنه دوبار در سال محصول می دهد

به گزارش مجله سرگرمی، خبرنگاران: مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بروجن از وجود دو اصله درخت گردو در باغچه منزل مسکونی یکی از ساکنان شهر نقنه که در سال دو بار محصول می دهد، اطلاع داد.

در خت گردو در شهر نقنه دوبار در سال محصول می دهد

روح الله معتمدی در گفت و گو با خبرنگار خبرنگاران در شهرکرد با بیان اینکه این دو درخت در سال دو بار به بار می نشیند، اظهار کرد: با توجه به اینکه نخستین محصول این درخت در شهریور ماه برداشت می گردد، ولی در پدیده ای نادر شاهد این هستیم که جوانه های این درختان گردو برای باردهی دوباره مهیا شده اند.

وی اضافه کرد: در پی خشکسالی نسبتاطولانی مدت و گرمای شدید تابستان سال جاری، بعضی از باغات میوه شهرستان دچار تنش شده و این امر موجبات خشکیدگی شاخه ها و خزان زودهنگام برگ ها را فراهم نموده است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بروجن توضیح داد: در پی مساعد شدن شرایط آب و هوایی و رفع شدن تنش های محیطی و تغذیه ای، این درختان گردو شروع به گل انگیزی و فراوری گل و میوه نموده که این امر موجب شده درخت در سال آینده در گل انگیزی و شکوفایی با مشکل روبرو گردد.

معتمدی اضافه کرد: گردو از محصولاتی است که با توجه به شرایط آب و هوایی، در بیشتر مناطق مورد بهره برداری قرار گرفته و برداشت محصول آن از نیمه دوم شهریور ماه شروع و تا نیمه نخست مهر ادامه می یابد.

datapad.ir: دیتاپد | مجله فناوری و تخصصی رایانه

منبع: تسنیم
انتشار: 17 اردیبهشت 1401 بروزرسانی: 17 اردیبهشت 1401 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 86932

به "در خت گردو در شهر نقنه دوبار در سال محصول می دهد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "در خت گردو در شهر نقنه دوبار در سال محصول می دهد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید