دبل مسی برای پیروزی بارسلونا کافی نبود
به گزارش مجله سرگرمی، بارسلونا در هفته آخر لالیگا با وجود دبل ستاره آرژانتینی اش برابر ایبار مساوی کرد.

به گزارش خبرنگاران، بارسلونا در آخرین بازی اش در لالیگا به مصاف ایبار رفت که این دیدار با تساوی 2 بر 2 به سرانجام رسید.
گل نخست بازی را مارک کوکوریا در دقیقه 20 برای ایبار به ثمر رساند اما لیونل مسی با دبل خود در دقایق 31 و 32 توانست تیمش را 2 بر یک پیش اندازد. در لحظات سرانجامی نیمه نخست پابلو د بلاسیس بازی را مساوی کرد.
در نیمه دوم توپی از خط دروازه ها رد نشد تا بارسلونا با کسب 71 امتیاز به کار خود در این فصل سرانجام دهد.
آبی اناری ها چند هفته پیش قهرمانی شان را در لالیگا به تثبیت رسانده بودند. اتلتیکو مادرید نایب قهرمان لالیگا شد و رئال مادرید در رتبه سوم نهاده شد. دو تیم مادریدی به همراه والنسیا سهمیه لیگ قهرمانان اروپا را به دست آوردند. ختافه و سویا در لیگ اروپا رقابت خواهند کرد و تیم های خیرونا، اوئسکا و رایووایکانو به دسته دو سقوط کردند.
منبع: خبرگزاری ایسناdorezamin.com: دور زمین | سفر به دور زمین هیچوقت اینقدر آسون نبوده! تور ارزان، تور لحظه آخری، اروپا، تور تایلند، تور مالزی، تور دبی، تور ترکیه
banima.ir: قدرت گرفته از سیستم مدیریت محتوای بانیما