خودرو های هوشمند گوگل بیش از حد محتاط هستند
به گزارش مجله سرگرمی، گوگل در طراحی خودروهای هوشمند و اتوماتیک خود، احتیاط را شرط اصلی قرار داده است. اما آیا این مقدار از احتیاط لازم است؟ طی مواجهه یک دوچرخه سوار با این خودرو و نقل قول وی از اتفاقات به وقوع پیوسته بین وی و خودرو، تا حدودی از خواص رفتاری این خودرو آگاه شده ایم.

به گزارش خبرنگاران به نقل از زومیت، فردی در یکی از فروم های مختص دوچرخه سواران از تجربه روبروه خود با خودروی گوگل صحبت نموده که این اتفاق منجر به توقف و عدم حرکت هر دو وسیله برای مدت زمان 2 دقیقه شده است. ظاهرا دوچرخه سوار همزمان با خودروی هوشمند گوگل به تقاطع رسیده و پس از مشاهده خودرو توقف نموده است. پس از توقف وی، خودرو آغاز به حرکت می نماید و همزمان با خودرو دوچرخه سوار هم آهسته اقدام با جلو آمدن نموده است. ولی این عمل وی باعث توقف و حرکت رو به عقب خودرو شده تا زمانی که خودروی گوگل به اندازه فاصله امن با دوچرخه سوار برسد.
این دوچرخه سوار در رابطه با تجربه خود گفت:
من در برخورد با خودروی هوشمند گوگل نسبت به رانندگی با خوددروهای معمولی احساس امنیت بیشتری کردم.
وی هم چنین اضافه نمود:
ما این عمل جلو و عقب رفتن را برای مدت زمان 2 دقیقه تکرار کردیم و هیچ کدام از ما از تقاطع عبور نکردیم. در همین حال 2 نفر که داخل خودروی گوگل بودند می خندیدند و به سختی مشغول کار کردن با لپ تاپ خود بودند تا رفتار خودرو را در رابطه با شرایط به وجود آمده بهبود بخشند.
در حالی که این رفتار خودرو برای سرنشین آن رضایت بخش نیست، ولی باعث خرسندی اشخاصی که با خودرو روبرو می شوند، خواهد شد. معمولا رانندگان در رابطه با دوچرخه سواران زیاد محتاط عمل نمی نمایند، ولی یک خودروی هوشمند اتوماتیک چاره ای جز رعایت احتیاط ندارد. گوگل هنوز راه زیادی برای نهایی سازی این خودرو در پیش دارد، ولی احساس امنیت دوچرخه سوار همان چیزی است که گوگل در خودروی هوشمند خود در پی آن است.
این حادثه در شهر آستین به وقوع پیوسته، جایی که گوگل اخیرا آغاز به انجام سری تازه از آزمایشات بر روی خودرو های هوشمند خود نموده است. گوگل در رابطه با دلیل انتخاب شهر آستین برای انجام آزمایشات خود گفته است:
از افراد پیاده تا خودرو های سنگین، شهرآستین تجربیات تازهی را برای یادگیری در اختیار خودروی ما خواهد گذاشت.
البته صحبت های این دوچرخه سوار در رابطه با خصوصیات رفتاری خودروی گوگل چندان تعجب برانگیز نیست. زیرا گوگل اخیرا اقدام به انتشار گزارشات تصادفاتی که برای خودروی هوشمند وی به وقوع پیوسته، نموده است. طبق گزارش گوگل در تمام تصادفات مقصر راننده خودروی دیگر بوده است.
منبع: جام جم آنلاینsharj10.ir: شارژ 10 | مجله گردشگری و مسافرتی
liso.ir: لیسو | وبلاگ دانشجویان رشته معماری
mnab.ir: مجله مدیریت ناب، مدرنترین روش ها و تکنیک ها در علم مدیریت جدید