خرسی که هوس خوردن میوه های جنگلی به سرش زد
به گزارش مجله سرگرمی، فیلمی کم نظیر و جالب از یک قلاده خرس قهوه ای در حال خوردن میوه های جنگلی در مازندران به ثبت رسید.
به گزارش خبرنگار از ، محیط بان اکبر ایمانی که فیلم های کم نظیری از حیات وحش مازندران ثبت نموده است، این بار صحنه ای زیبا از یک قلاده خرس قهوه ای در حال خوردن میوه های جنگلی در منطقه شکار ممنوع سوادکوه ضبط کرد.
این تصاویر پس از ساعت ها پیاده روی و کوهپیمایی این محیط بانان پرتلاش و خستگی ناپذیر استان مازندران به ثبت رسید.
بخشی از رژیم غذایی خرس ها را میوه های جنگلی تشکیل می دهد که با خوردن و دفع هسته آن ها در مناطق مختلف جنگلی در پراکنش این درختان نیز یاری شایانی می نمایند.
صحنه ای زیبا از بازی دو خرس بالغ + فیلمخرس قهوه ای در فصل زمستان به دلیل سرما به غار ها یا شکاف بین صخره ها پناه می برد و با رسیدن فصل بهار و گرم شدن هوا از خواب زمستانی بر خواسته و به جستجوی غذا می پردازد.این حیوان که همه چیزخوار است 120 تا 250 کیلوگرم وزن دارد.
س
منبع: باشگاه خبرنگاران جوانwallpaper7.ir: مجله تصویر و سرگرمی | مجله آموزشی با سرگرمی گرافیستها و کاریکاتوریست ها
asiaro.ir: تور آسیایی ارزان | تور ترکیبی آسیایی | تور ترکیبی جنوب شرق آسیا
pariha.com: پریها | اخبار، سرگرمی، ورزش، فال، پزشکی، سینما