خبرنگاران 700 تُن شن و ماسه برای فصل زمستان در شاهین دژ ذخیره شد

به گزارش مجله سرگرمی، مهاباد- خبرنگاران- مدیر راهداری و حمل و نقل جاده ای شاهین دژ گفت: 700 تُن شن و ماسه برای برطرف یخبندان راه های ارتباطی شهری و روستایی این شهرستان در فصل زمستان ذخیره سازی شد.

خبرنگاران 700 تُن شن و ماسه برای فصل زمستان در شاهین دژ ذخیره شد

کاظم پاشایی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار خبرنگاران اضافه نمود: از این مقدار 300 تُن نمک و 400 تُن شن و ماسه است که در راستای اجرای طرح زمستانه و ارایه خدمات به مردم در انبارهای اداره راهداری و حمل و نقل این شهرستان ذخیره شده است.

وی با بیان اینکه هم اکنون 22 دستگاه خودرو سبک، سنگین و نیمه سنگین آماده خدمات رسانی به مسافران و مردم این شهرستان است اضافه نمود: تمام خودروها و تجهیزات این اداره فعال بوده و دستگاه هایی که دارای نقض فنی باشند برای تعمیر به مرکز استان فرستاده خواهند شد.

مدیر راهداری و حمل و نقل جاده ای شاهین دژ با بیاناینکه تردد در گردنه مایین بلاغ در محور شاهین دژ - تکاب در فصل زمستان همیشه مسائل زیادی را برای مردم بوجود می آورد اضافه نمود: از رانندگانی که قصد تردد در این گردنه را در این فصل دارند درخواست می گردد جهت تردد در این گردنه از بدون نقص بودن خودرو خود اطمینان داشته و حتما زنجیرچرخ به همراه داشته باشند.

پاشایی با تاکید بر این امر که مردم از سفرهای غیرضروری در شرایط بارندگی از جمله بارش برف در این منطقه خودداری نمایند اضافه نمود: شب گذشته با اولین بارش برف پاییزی امکان تردد تنها با زنجیرچرخ در گردنه مایین بلاغ امکان پذیر بود ولی هم اکنون تردد روان در این محور در جریان است.

وی با اشاره به آغاز طرح راهداری زمستانی از 15 آذر سال جاری در این شهرستان اضافه نمود: در قالب این طرح تمام نیروهای راهدارخانه به صورت آماده باش درآمده و به محض بارش های برف و کندی تردد برای اراهی خدمات در جاده ها حضور فعال خواهند داشت.

پاشایای تاکید نمود: شهروندان و مسافران این شهرستان در فصل بارش قبل از سفر بهتر است از شرایط جاده ها با تماس با شماره تلفن 6322730-0444 اطلاع پیدا نمایند.

شاهین دژ دارای 216 کیلومتر راه اصلی و فرعی و 530 کیلومتر راه روستایی آسفالت و شوسه است و بیش از 42 درصد راه های روستای این شهرستان آسفالت هستند؛ گردنه مایین بلاغ در کیلومتر 45 محور شاهین دژ - تکاب قرار گرفته است و هنگام بارش برف تردد در آن بدون زنجیرچرخ غیرممکن است.

نماشو: نماشو، طراحی سایت، سئو، چاپ و طراحی گرافیکی را به ما بسپارید.

دوست بلاگ: دوست بلاگ | وبلاگ سیستم مدیریت محتوای دوست بلاگ

منبع: ایرنا
انتشار: 11 شهریور 1400 بروزرسانی: 11 شهریور 1400 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 120172

به "خبرنگاران 700 تُن شن و ماسه برای فصل زمستان در شاهین دژ ذخیره شد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خبرنگاران 700 تُن شن و ماسه برای فصل زمستان در شاهین دژ ذخیره شد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید