خبرنگاران 5 تخلف از بازار سیمان در چهارمحال و بختیاری کشف شد

به گزارش مجله سرگرمی، شهرکرد- خبرنگاران- معاون نظارت، بازرسی و حمایت از حقوق مصرف کنندگان سازمان صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری گفت: در روزهای اخیر به سبب بروز بعضی حدس ها در مورد افزایش قیمت سیمان، پنج مورد تخلف در این خصوص شناسایی و به مراجع قضایی گزارش شد.

خبرنگاران 5 تخلف از بازار سیمان در چهارمحال و بختیاری کشف شد

غلامرضا قائدامینی روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار خبرنگاران اضافه کرد: از این تعداد چهار مورد تخلف احتکار به ارزش 130 میلیون تومان و یک مورد تخلف عرضه خارج از شبکه به ارزش 30 میلیون تومان بوده است.

وی با بیان اینکه این تخلفات به سبب شایعاتی در مورد افزایش قیمت سیمان بوده است، توضیح داد: این در حالی است که تناسب بین عرضه و تقاضا نیز برهم خورده است و در روزهای اخیر با افزایش شدید تقاضا روبرو بوده ایم.

وی با اشاره به فراوری روزانه 2 هزار تن سیمان در استان، گفت: این در حالی است که احتیاج روزانه استان به سیمان بین یک هزار تا یک هزار و 500 تن است که با این حساب نباید کمبودی در بازار استان وجود داشته باشد.

معاون نظارت، بازرسی و حمایت از حقوق مصرف کنندگان سازمان صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری، کمبود سیمان در استان های همجوار را از دیگر علل بازار عرضه کمتر سیمان در استان برشمرد و گفت: کارخانه های سیمان در استان های همجوار با ظرفیت کمتری فراوری دارند و همین موضوع سبب شده تا تقاضای خارج از استان نیز در روزهای اخیر افزایش یابد.

قائدامینی با تاکید بر اینکه از عرضه سیمان به خارج از استان جلوگیری می گردد، توضیح داد: به همین دلیل صدور بارنامه حمل سیمان به خارج از استان ممنوع اعلام شده است.

وی با اشاره به تشدید بازرسی ها بر بازار سیمان در 2 شیفت صبح و بعدازظهر اعلام کرد: نظارت ها هم بر مراکز عمده فروشی و هم واحدهای خرده فروشی ها انجام می گیرد.

به گزارش خبرنگاران، چهارمحال و بختیاری دارای یک کارخانه سیمان است که فراوریات این کارخانه علاوه بر احتیاج داخل به کشورهای حاشیه خلیج فارس نیز صادر می گردد.

kheimehnews.ir: خیمه نیوز، با مجله اخبار شامگاهی خیمه نیوز همراه شوید.

italyro.ir: تور ونیز: سفر به اروپای شگفت انگیز

منبع: ایرنا
انتشار: 17 اردیبهشت 1401 بروزرسانی: 17 اردیبهشت 1401 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 141209

به "خبرنگاران 5 تخلف از بازار سیمان در چهارمحال و بختیاری کشف شد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خبرنگاران 5 تخلف از بازار سیمان در چهارمحال و بختیاری کشف شد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید