حقایقی تلخ در خصوص مصرف چای شیرین در صبحانه!
به گزارش مجله سرگرمی، درست است که چای شیرین در وعده صبحانه مزه خوب و دلچسبی دارد اما بهتر است ازش بگذرید…

شکر همراه با چای می تواند سلامت دندان ها و کبد را به خطر بیاندازد و وزن را بالا ببرد.
آنالیز ها نشان می دهند مصرف مداوم شکر در وعده صبحانه روی عملکرد مغز هم تاثیر گذاشته و کارایی آن را کاهش می دهد و دانشمندان در این زمینه پژوهش های مختلفی را انجام داده اند.
لازم به ذکر است آن دسته از رژیم های غذایی که فقط شامل قند و فروکتوز هستند فعالیت های مغز را تحت تاثیر قرار می دهند چون توانایی انسولین را برای یاری به سلول های مغز مختل می نماید.
قند فروکتوز در میوه ها نیز یافت می گردد اما قند آن برای بدن مشکل زا نیست و مشکل زمانی ایجاد می گردد که شکر همراه با نوشیدنی های داغ به ویژه در وعده صبحانه مصرف گردد و متخصصان توصیه می نمایند برای سلامت تان مصرف شکر را محدود کنید و به جای آن از اسید های چرب امگا 3 در وعده صبحانه بهره ببرید زیرا مصرفشان باعث افزایش هوش و حواس می گردد.
گردآوری: گروه هفت گنج
منبع: باشگاه خبرنگاران
منبع: هفت گنجdubairo.ir: دبی: زیباترین شهر حاشیه خلیج فارس و امارات
euroro.ir: اروپا: سفر به مهد فناوری و میراث دار تمدن باستانی روم و یونان