جشن شکرانه انار در عقدا برگزار شد
به گزارش مجله سرگرمی، رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان اردکان گفت: جشنواره یک روزه شکرانه انار در بخش عقدا زمینه مناسبی برای رسد گردشگری فرهنگی و کشاورزی در این منطقه است.

به گزارش خبرنگاران، به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی یزد، محسن میرجانی با اشاره به برگزاری جشنواره یک روزه انار در بخش عقدا این شهرستان گفت: برگزاری دوره ای این جشن ها علاوه بر زنده کردن سنت باغداری و تولید انار می تواند زمینه مساعدی برای رشد گردشگری فرهنگی و کشاورزی باشد.
او افزود: با برگزاری این جشن ها زمینه ای برای بالا بردن آگاهی جامعه محلی در موضوعات مهم ترویج و اعتبار بخشیدن به بافت تاریخی عقدا فراهم می شود.
میرجانی اظهار کرد: عقدا یکی از کانون های اصلی تولید انار در شهرستان اردکان است و انار آن از شاخص ترین و خوش طعم ترین انارهای استان یزد بوده که در کشور معروف است.
رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان اردکان افزود: مراسم محلی پخت رب انار، ارائه فرآورده های انار و آموزش نحوه کاشت و نگهداری درخت انار از برنامه های این جشنواره بود.
جشن شکرانه انار عقدا همزمان با گرامیداشت ولادت رسول اکرم (ص) و میلاد امام جعفر صادق (ع) برگزار با حضور مسئولان و هنرمندان و استقبال خوب گردشگران در کاروانسرای ابوالقاسم رشتی این شهر برگزار شد.
منبع: میراث آریاteroll.ir: مجله سرگرمی و تفریحی | مجله سفر، گردشگری و مسافرتی
huseynvahedi.ir: وبلاگ واحدی | من یک جهانگرد هستم
studiomerina.ir: استدیو مرینا، مجله خبری صنایع هنری، گردشگری، ورزشی و عملی