جریان آب در قلب تپنده گردشگری اهواز

به گزارش مجله سرگرمی، عبور بزرگترین رودخانه ایران از اهواز هرگونه سرمایهگذاری برای توسعه پایدار گردشگری در این کلانشهر را با رعایت ملاحظات زیستمحیطی و ایجاد زیرساختهای مورد احتیاج، در دو سوی این معبر آبی توجیهپذیر میکند.

جریان آب در قلب تپنده گردشگری اهواز

اقدامات و کوشش های انجامگرفته برای احیای گردشگری آبی در اهواز به دلیل عدم تعریف جهت مناسب و شناخت جاذبهها و نیز اتصال جهت گردشگری آبی اهواز به شهرستان کارون، تقریبا به چند کشتی تفریحی کوچک و قایقسواری در فصل بهار خلاصه شده است.

آری؛ آب، قطعه فراموششده از پازل گردشگری اهواز است که به دلیل کمتوجهی در سالهای اخیر، کمتر به عنوان ظرفیت گردشگری دیده شده است؛ البته عدم همکاری برخی از دستگاههای دولتی در صدور مجوز فعالیت و یا ابهام در دستورالعملهای موجود و سختگیری عده دیگری باعث شده که این ظرفیت که یکی از مهم ترین ظرفیتهای گردشگری در اهواز است عملاً بصورت معطل و بلااستفاده باقی بماند.

جهتی طولانی در حوزه شهر اهواز که ساحلی به طول تقریبی 50 کیلومتر را در دو طرف رودخانه به وجود آورده است، تهیه بستههای سرمایهگذاری در حوزه گردشگری رودخانهای و دعوت سرمایهگذاران علاقه مند به ورود به این بخش، قطعاً به اصلاح این زیرساخت مهم گردشگری در قلب خوزستان یاری شایانی خواهد نمود .

این ظرفیت مهم آبی، علاوه بر این که در بالادست شهر اهواز، روستاهای گردشگری کوت سیدشریف و کوت سیدسلطان را به وجود آورده، در پائیندست نیز، مزارع و روستاهای بهرعلوه و امالطمیر را با جاذبههای بکر و زیبا در شرق و غرب تشکیل داده است که احتیاج به معرفی تخصصی و هدفمند دارند تا فعالیت گردشگری آبی دارای توجیه مالی گردد .

گردشگری آبی یکی از گردشگری های جذاب در سطح دنیا است که احتیاج به فعال کردن کارگروههای مرتبط با این نوع گردشگری را میطلبد؛ تدوین آئیننامه فعالیت تأسیسات گردشگری آبی و دستورالعمل ساماندهی شناگاهها، از جمله اقداماتی است که به منظور توسعه قانونمند این نوع گردشگری، در کشور تصویب و ابلاغ شده و پیگیری لازم برای اجرای مفاد این دستورالعملها در دستورکار قرار گرفته است.

احداث فضاهای پذیرایی، ایستگاه قایقرانی، سکوی ماهیگیری با قلاب، راهاندازی ورزشهای آبی، ایجاد مجموعههای گردشگری ساحلی و نیز فضاهای پشتیبان گردشگری آبی در مجاورت رودخانه، از جمله ظرفیتهایی هستند که قابلیت سرمایهگذاری دارند و در دستور کار معرفی و ارائه به فعالان مالی حوزه گردشگری قرار گرفتهاند.

گردگشری آبی، در صورت تعریف درست و انجام فعالیتهای فرهنگی گسترده در راستای ترغیب مردم شرق و غرب رودخانه کارون، باعث ایجاد اشتغال پایدار برای هزاران نفر خواهد بود.

*معاون برنامه ریزی و سرمایه گذاری مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خوزستان

sloblag.com: سلوبلاگ: سیستم مدیریت محتوای قدرتمند سلوبلاگ

virapars.ir: ویراپارس: سئو، طراحی سایت، بهینه سازی وب سایت، طراحی پرتال، طراحی قالب وردپرس

dorezamin.com: دور زمین: بانک سفر و گردشگری

منبع: میراث آریا
انتشار: 17 اردیبهشت 1401 بروزرسانی: 17 اردیبهشت 1401 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 54873

به "جریان آب در قلب تپنده گردشگری اهواز" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "جریان آب در قلب تپنده گردشگری اهواز"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید