جدیدترین پرچم دار موتورولا به زودی معرفی می گردد
به گزارش مجله سرگرمی، موتو Z3 یکی از معمولی ترین پرچم داران 2018 محسوب می گردد که غیر از پشتیبانی از ماژول 5G که قرار است در ماه های آینده عرضه گردد و چند ویژگی کوچک دیگر، از مشخصه قابل توجه دیگری بهره نمی برد. در حقیقت، با توجه به اینکه این گوشی موتورولا مجهز به تراشه قدیمی اسنپ دراگون 835 است، نشان می دهد که از همان ابتدا در مقایسه با رقبا حرف چندانی برای گفتن نداشته است.

حالا، سایت XDA-Developers به نقل از یک منبع مطلع می گوید که شرکت موتورولا مشغول ساخت یک گوشی پرچم دار با اسم رمز Odin است و احتمالا عنوان موتو Z4 را بر پیشانی خود خواهد داشت. همچنین طبق گفته های این منبع، گوشی مذکور از جدیدترین تراشه کوالکام یعنی اسنپ دراگون 8150 بهره می برد و از ماژول 5G هم پشتیبانی خواهد نمود.
گفته می گردد پرچم دار مذکور از 4 گیگابایت حافظه رم و 32 گیگابایت حافظه داخلی بهره می برد و مبتنی بر اندروید پای خواهد بود. البته مدل های مجهز به حافظه رم و حافظه داخلی بیشتر هم احتمالا عرضه می گردد. ارائه مدل مجهز به 4 گیگابایت حافظه رم و 32 گیگابایت حافظه داخلی سیاست خوبی برای پایین نگه داشتن قیمت این پرچم دار در مقایسه با دیگر رقبا است.
در گزارش XDA به نقل از منبع موردنظر آمده که موتورولا مشغول توسعه نرم افزار مربوط به حسگر اثر انگشت زیر نمایشگر است ولی در رابطه با تعبیه این تکنولوژی در گوشی Odin هنوز نمی توان با قاطعیت نظر دارد.
منبع: Android Authority
منبع: دیجیکالا مگشارژ 10: شارژ 10: مجله گردشگری و مسافرتی، خبری و ورزشی
جعبه مهر: جعبه مهر: با همدیگر مهربان باشیم