توپک گوشت و سیب زمینی
به گزارش مجله سرگرمی، توپک گوشت و سیب زمینی از پیش غذاهای فست فودی خوش طعم و از دسته سوخاری هاست.
توپک گوشت و سیب زمینی در واقع مخلوطی از پوره سیب زمینی و گوشت چرخ نموده است که سوخاری شده و کمتر کسی پیدا می گردد که این ترکیب برایش جذاب نباشد. با طرز تهیه توپک گوشت و سیب زمینی با خبرنگاران همراه باشید.
مواد لازم
- سیب زمینی 1 کیلو
- سفیده تخم مرغ 3 عدد
- پنیر رنده شده چدار 300 گرم
- پیاز (پیازچه) ریزشده 50 گرم
- ژامبون 50 گرم
- گوشت چرخ نموده 200 گرم
- پودر سوخاری 100 گرم
- روغن سرخ کردنی به اندازه کافی
- نمک و فلفل به اندازه کافی
- پودر سیر یک قاشق چای خوری
- پودر فلفل قرمز یک قاشق چای خوری
- پودر آویشن یک قاشق چای خوری
- گوجه فرنگی دو عدد
- سیر سه حبه
- فلفل دلمه ای یک عدد
- شیر یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه توپک گوشت و سیب زمینی
- پیاز و سیر را ریز خرد نموده و با مقداری روغن تفت دهید تا نرم گردد. سپس گوشت چرخ نموده را اضافه نموده و تا زمانی که گوشت تغییر رنگ دهد آن را تفت دهید.
- فلفل دلمه ای ریزشده، گوجه فرنگی پوست کنده و ریز شده و پودر آویشن را به مواد اضافه نموده و تفت دهید تا هنگامی که آب مواد بخار گردد. در آخر فلفل و نمک را اضافه نموده و گاز را خاموش کنید.
- در یک کاسه سفیده تخم مرغ ها را هم بزنید تا کف کند.
- سیب زمینی ها را کاملا شسته و آب پز کنید. سپس سیب زمینی ها را پوست بگیرید و خوب بکوبید. یک قاشق شیر، یک قاشق آب جوش و مقداری نمک به سیب زمینی اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا به صورت خمیر درآید. اجازه دهید خمیر سرد گردد. سپس مقداری از خمیر را برداشته و پهن کنید و یک مقدار از مخلوط گوشت درون سیب زمینی بریزید و مانند توپک گرد کنید.
- توپک ها را داخل سفیده تخم مرغ هم زده بگذارید و بعد بیرون آورده و در پودر سوخاری بغلتانید. سپس توپک های سیب زمینی را ربع ساعت در دمای اتاق و بعد نیم ساعت در فریزر بگذارید.
- مقدار کافی روغن سرخ کردنی در تابه داغ کنید. توپک ها باید داخل روغن بجوشند. توپک های سیب زمینی را چند بار زیر و رو کنید تا کاملا سرخ شوند. (هر توپک سیب زمینی را حدودا بین 1.5 تا 3 دقیقه داخل روغن بگذارید تا سرخ گردد).
- پس از آماده شدن توپک های گوشت و سیب زمینی آنها را روی توری یا دستمال گذاشته تا روغن اضافه توپک ها گرفته گردد. این توپک ها را می توان با سس سرو کرد.
پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با انواع پیش غذاها پوکورا؛ غذای اصیل بوشهری را مطالعه کنید.
منبع: پیام دلتاdatapad.ir: دیتاپد | مجله فناوری و تخصصی رایانه
انتشار: 17 اردیبهشت 1401
بروزرسانی: 17 اردیبهشت 1401
گردآورنده: kurdeblog.ir
شناسه مطلب: 112581
به "توپک گوشت و سیب زمینی" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "توپک گوشت و سیب زمینی"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید