توصیه های بهداشتی برای عزاداران، رعایت مسایل بهداشتی تشدید گردد

به گزارش مجله سرگرمی، بابک نخستین در مصاحبه با خبرنگاران با بیان توصیه های بهداشتی جهت برگزاری مراسم های سوگواری حضرت امام حسین (ع) اضافه نمود: عزاداران باید در خصوص بیماری های منتقله از آب و غذا نکات زیر را مد نظر داشته و مسایل بهداشتی را رعایت نمایند.

توصیه های بهداشتی برای عزاداران، رعایت مسایل بهداشتی تشدید گردد

وی با بیان برخی از مسایلی که باید از وی عزاداران رعات شود، ادامه داد: آب مورد استفاده برای شربت، چایی ،پخت غذا و.... حتما از آب مورد تائید کارشناسان بهداشت بوده و در محل هایی که دسترسی به آب آشامیدنی سالم ممکن نمی باشد آب را به مدت 33 دقیقه درحالت جوش نگهداشته و پس از آن مورد استفاده قرار دهند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان توضیح داد: افراد که شربت، شیر، آب و... نذری می دهند حتما از لیوان های یکبار مصرف گیاهی استفاده شود ضمن اینکه استفاده از لیوان های شفاف پلی استایرن (نایلونی) برای چای و شیرداغ اصلا مناسب نیست.

وی با بیان اینکه برای توزیع مایعات نذری باید از فرو بردن لیوان و پارچ به داخل ظروفی که آب و شربت و.... در داخل آن تهیه گردیده است، خودداری شود، متذکر شد: بهتر است شیر و شربت و آب در داخل ظروف سربسته شیردار ریخته گردیده و توزیع شود.

نخستین با تاکید بر اینکه عزادارن به هنگام حضور در مساجد،هیئت ها، تکایا و... ضمن رعایت بهداشت فردی با لباس ها و جوراب های تمیز وارد محل های مزبور شوند، برلزوم خودداری از استعمال دخانیات در این محل ها تاکید نمود.

وی یادآور شد: درصورت افراد دچار سرماخوردگی باشند، جهت جلوگیری از انتشار بیماری و ابتلا کردن سایر عزاداران به سرماخوردگی حتی المقدور از حضور در مساجد و.... خودداری نموده و در صورت ضرورت حتما از ماسک دهانی استفاده نمایند.

دسته های عزاداری از طبل زنی در مجاورت بیمارستان ها خودداری نمایند

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان با بیان اینکه باید از انتقال کفش به مسجد و حسینه و تکایا و... اجتناب و در صورت ضرورت از کیسه کفش استفاده شود، بیان داشت: با توجه به فصل سرما پس از عزاداری و خنک شدن کامل بدن نسبت به ترک محل عزاداری اقدام شود تا از ابتلا به سرماخوردگی جلوگیری شود.

وی اضافه نمود: هیئات و دسته جات ضمن توجه به ساعات استراحت شهروندان، از طبل زنی در هنگام شب و خصوصا در مجاورت بیمارستان ها، درمانگاه ها، کلنیک ها و... خودداری نموده و به هنگام قرار دریافت در مقابل این اماکن برای سلامت بیماران دعا نمایند.

نخستین اضافه نمود: در صورت طبخ غذا برای توزیع در بین هیئات به نکات بهداشتی دقت کافی اعمال شود و از حضور افراد فاقد کارت بهداشتی در محل طبخ خودداری شود.

وی در این زمینه متذکر شد: سرآشپز، آشپز و کارگران طبخ غذا ضمن اخذ کارت بهداشتی در هنگام تهیه، نگهداری و طبخ غذا نکات بهداشتی را رعایت و در صورت ضرورت استفاده از گوشت یخی (گوشت قرمز یا گوشت مرغ) از قراردادن آنها در آبگرم برای خروج از انجماد خودداری و میزان مورد احتیاج را 24 ساعت قبل از طبخ در محیط آشپزخانه و درو از دسترس حشرات و حیوانات و.... قراردهند تا به صورت طبیعی از انجماد خارج شود.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان مطرح نمود: شهروندان می توانند برای دریافت هرگونه هدایت در مراحل تهیه، نگهداری، پخت، نگهداری پس از پخت و زمان توزیع و استفاده از توصیه بهداشتی و استفاده از نظرات و هدایت کارشناسان و بازرسان بهداشت محیط با شماره های 33521900 و 33522174 و برای شکایات و گزارش در خصوص بهداشت محیط با شماره 1490 که به صورت شبانه روزی آماده پاسخگوی است، تماس بگیرند.

8sharj.ir: تور رم: گردش در اروپای باستانی

parisro.ir: تور پاریس: دیدار از زیباترین شهر اروپا و کشور فرانسه

منبع: خبرگزاری مهر
انتشار: 17 اردیبهشت 1401 بروزرسانی: 17 اردیبهشت 1401 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 3130

به "توصیه های بهداشتی برای عزاداران، رعایت مسایل بهداشتی تشدید گردد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "توصیه های بهداشتی برای عزاداران، رعایت مسایل بهداشتی تشدید گردد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید