تورهای منوفلامنت آسیب جبران ناپذیری به ذخایر آبزیان می زند

به گزارش مجله سرگرمی، معاون صید و بنادر ماهیگیری شیلات هرمزگان گفت: تورهای منوفلامنت آسیب جدی و جبران ناپذیری به ذخایر آبزیان می زند.

تورهای منوفلامنت آسیب جبران ناپذیری به ذخایر آبزیان می زند

به گزارش خبرنگاران، محمد جوانمرد با بیان اینکه تورهای منوفلامنت آسیب جدی و جبران ناپذیری به ذخایر آبزیان می زند، توضیح داد: تورهای منوفلامنت، تورهایی پلاستیکی و بسیار نازکی (به اصلاح نامرئی) هستند.

وی اظهار کرد: اشخاصی که به صورت غیر مجاز به فعالیت صیادی مشغول هستند عمده مصرف کنندگان این تورها هستند.

معاون صید و بنادر ماهیگیری شیلات هرمزگان با اشاره به ممنوعیت استفاده از این تورها اظهار داشت: متأسفانه به دلیل ارزانی این تورها و آزاد بودن خرید و فروش آن ها شاهد استفاده از این تورها هستیم.

جوانمرد با اشاره به اینکه ارزانی و راحتی تهیه این تورها از مسائل و موانع اصلی برخورد بااستفاده کنندگان تورهای منوفیلامنت است که لازمه مرتفع سازی این مشکل منع قانونی خرید و فروش آن ها در استان است، افزود: این تورها به دلیل سبکی و قدرت غوطه وری بالا به راحتی توسط امواج و یا هر نیرویی از کنترل صیادان خارج و در دریاها به صورت آزاد و سرگردان به ویژه در روش صید انتظاری و ثابت (لنگری) مشکل آفرین می گردد.

وی از رسانه ها خواست تا توجه بیشتری در راستای فرهنگ سازی و پیامدهای ناشی از استفاده از این تورها از خود نشان دهند.

mastanehtoline.ir: مجله مستانه، وبگاه گفتگو و انجمن بحث و تبادل نظر

kulu.ir: کولو: مجله جاذبه های گردشگری ایران

cicagraphic.ir: مجله گرافیک | همه چیز درباره طراحی بصری و گرافیکی

منبع: خبرگزاری ایسنا
انتشار: 7 اردیبهشت 1401 بروزرسانی: 7 اردیبهشت 1401 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 24377

به "تورهای منوفلامنت آسیب جبران ناپذیری به ذخایر آبزیان می زند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تورهای منوفلامنت آسیب جبران ناپذیری به ذخایر آبزیان می زند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید