طرز تهیه کدو پلو مازندرانی خوشمزه و مقوی؛ دستور پخت گام به گام
به گزارش مجله سرگرمی، کدو پلو مازندرانی یکی از غذاهای سنتی و مقوی شمال ایران است که ترکیبی از برنج، کدوتنبل و مرغ را در بر دارد. این غذا نهتنها طعمی دلچسب و لذیذ دارد، بلکه به دلیل استفاده از کدوتنبل، سرشار از خواص بینظیری برای سلامتی است. کدوتنبل به تقویت سیستم ایمنی، کاهش ریسک ابتلا به بیماریهای مختلف و بهبود سلامت عمومی بدن کمک میکند. اگر تاکنون علاقهای به مصرف کدوتنبل نداشتید، این غذا ممکن است نظر شما را تغییر دهد. در ادامه با طرز تهیه کدو پلو مازندرانی آشنا میشوید تا بتوانید این غذای خوشمزه را در خانه آماده کنید.

برای مطالعه بیشتر با wallpaper7.ir: سیستم مدیریت محتوای خبری همراه باشد.
مهم ترین ماده غذایی موجود در این غذا کدوتنبل است که با برنج مخلوط شده و سرو می گردد. علاوه بر طعم بی نظیر این غذا خوشبختانه می توانیم ادعا کنیم که با غذایی کاملاً سالم روبه رو هستیم. کدوتنبل علاوه بر کاهش ریسک ابتلا به سرطان برای مقابله با پیری چشم و قند خون بسیار مفید است. تقویت سیستم ایمنی بدن و بهبود کارکرد ریه ها از دیگر خواص این ماده غذایی است که ارزش آن را دوچندان می نماید.
با اینکه کدوتنبل یک ماده غذایی سلیقه ایمحسوب می گردد و ممکن است بعضی افراد با آن ارتباط خوبی برقرار نکنند، اما به شماتضمین می کنیم که کدو پلوی مازندرانی نظر این افراد را نسبت به کدوتنبل تغییر می دهد.حتی کسانی که از کدوتنبل خوششان نمیاد هم این غذای بی نظیر را می پسندند.
خبر خوب این است که برای تهیه کدو پلومازندرانی به مواد اولیه چندانی احتیاج ندارید، اما باید حدود 2 ساعت زمان برای آماده سازیو پخت این غذا صرف کنید.
مواد اولیه برای تهیه کدو پلو
ماده | مقدار |
---|---|
پیاز | 2 عدد (متوسط) |
کدو تنبل | 200 تا 300 گرم (خرد شده مکعبی) |
سیر | 4 تا 6 حبه (ساطوری شده) |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
زردچوبه | به مقدار لازم |
دارچین | به مقدار لازم |
سینه مرغ | 2 عدد |
طرز تهیه کدو پلو مازندرانی
مرحله اول
پیاز را نگینی نموده و در تابه ای با نمک و زردچوبه و فلفل تفت دهید. بعد از اینکه مرغ به حد کافی سرخ شد یک لیوان آب به آن اضافه کنید تا مرغ کاملاً بپزد. آب مرغ باید کاملاً غلیظ گردد.
مرحله دوم
پیاز دیگری را خرد نموده و تفت دهید، سپس سیر را به آن اضافه نموده و به تفت دادن ادامه دهید. بعدازاینکه عطر سیر بلند شد کدوهای خردشده را به ترکیب اضافه نموده و پس از کمی تفت دادن به آن زردچوبه و دارچین اضافه کنید.
مرحله سوم
حالا مرغ های سرخ شده را به کدو اضافه نموده و در ظرف را بگذارید. حرارت را کم کنید تا به آرامی بپزد.
مرحله چهارم
حالا برنجی که از قبل آبکش کردید را به صورت لایه لایه با مواد تهیه شده مخلوط کنید و بگذارید برنج با مواد تهیه شده روی حرارت بسیار کم دم بکشد.
نتیجهگیری:
کدو پلو مازندرانی با طعم ملایم و دلپذیر خود میتواند گزینهای عالی برای یک وعده غذایی سالم و مقوی باشد. ترکیب برنج، کدوتنبل و مرغ در کنار ادویههای خوشعطر باعث ایجاد طعمی هماهنگ و دوستداشتنی میشود که حتی کسانی که علاقهای به کدوتنبل ندارند، از آن لذت خواهند برد. علاوه بر طعم بینظیر، این غذا فواید بسیاری برای سلامتی دارد و بهراحتی با مواد اولیه در دسترس تهیه میشود. اگر به دنبال یک غذای محلی شمالی خوشمزه و مفید هستید، حتماً این دستور پخت را امتحان کنید.