طرز تهیه شیرینی نعلی مخصوص عید نوروز؛ دستور پخت مرحله به مرحله و نکات کلیدی
به گزارش مجله سرگرمی، شیرینیهای خانگی یکی از جذابترین بخشهای پذیرایی در ایام نوروز هستند و شیرینی نعلی نیز یکی از آن دسته شیرینیهای خشک و خوشطعم است که میتوان به راحتی در منزل تهیه کرد. این شیرینی به دلیل استفاده از کره، بافتی لطیف و طعمی بینظیر دارد و از گزینههای محبوب برای پذیرایی از مهمانان نوروزی محسوب میشود. در این مطلب، قصد داریم طرز تهیه شیرینی نعلی را به همراه نکات کلیدی برای تهیه یک شیرینی خوشمزه و باکیفیت آموزش دهیم.

برای مطالعه بیشتر با wallpaper7.ir: سیستم مدیریت محتوای خبری همراه باشد.
شیرینی نعلی یکی دیگر از انواع شیرینی های مخصوص عید نوروز است که جزو شیرینی های خشک محسوب می گردد. این شیرینی با مواد اولیه بسیار ساده و دردسترسی تهیه می گردد و به دلیل داشتن کره، بسیار خوش مزه است. قبلا در سایت خبرنگاران طرز تهیه بسیاری از شیرینی های خوشمزه نوروزی شامل شیرینی مربایی، شیرینی اسکار، شیرینی نخودچی، شیرینی برنجی، شیرینی لوز نارگیل، سوهان عسلی و ... را به شما آموزش داده ایم. این بار اما نوبت آموزش طرز تهیه شیرینی نعلی است پس این بار هم با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه شیرینی نعلی
آرد سفید قنادی | 120 گرم |
کره | 70 گرم |
پودر شکر | 50 گرم |
شکلات شیری | 200 گرم |
تخم مرغ کامل | 1 عدد |
روغن مایع | 2 ق سوپ خوری |
سفیده تخم مرغ | 1 عدد |
خلال بادام | برای تزیین |
طرز تهیه شیرینی نعلی
- برای تهیه شیرینی نعلی کره باید به دمای محیط رسیده باشد. پس ابتدا کره به دمای محیط رسیده را به همراه پودر شکر با همزن با دور کند مخلوط کنید.
- وقتی پودر شکر و کره خوب مخلوط شدند و به رنگ کرمی درآمدند، تخم مرغ کامل را اضافه کنید و باز با همزن بزنید.
- سپس آرد را یک باره اضافه نموده و باز با همزن مواد را مخلوط کنید.
- وقتی خمیر به شکل یک دست درآمد، آن را از ظرف به یک کیسه فریزر منتقل نموده و به مدت 1 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا خمیر به اصطلاح استراحت کند. این کار برای این است که خمیر عمل آمده و حالت چسبندگی که دارد از بین برود.
- یک ربع قبل از بیرون آوردن خمیر از یخچال، فر را با دمای 175- 180 درجه سانتی گراد روشن کنید و بعد به سراغ خمیر بروید.
- از خمیر استراحت نموده گلوله هایی به اندازه نصف گردو برداشته و با دست روی میز کار به صورت استوانه ای در بیاورید و بعد دو سر خمیر را به یکدیگر نزدیک کنید تا به شکل نعل اسب دربیاید.
- شکل دیگری که برای این شیرینی می توانید به کار ببرید به این صورت است که خمیر را به شکل همان استوانه های باریک و کوتاه فرم داده و دیگر سر و ته خمیر را به هم نزدیک نمی کنید، با استفاده از یک قلمو یا نوک انگشت، مقداری سفیده تخم مرغ که با چنگال کمی هم زده اید را روی این استوانه ها بمالید و روی آن ها خلال بادام بریزید. سفیده تخم مرغ باعث می گردد خلال ها به شیرینی بچسبند.
- وقتی همه خمیر را به همین شکل درآوردید، آن ها را کف سینی فر و روی کاغذ روغنی بچینید.
- سینی را به مدت 15 دقیقه داخل فر قرار دهید تا شیرینی ها بپزند.
- وقتی شیرینی ها پخته شدند، سینی را از فر خارج نموده و صبر کنید تا کمی خنک شوند.
- در این فاصله، شکلات شیری را به همراه روغن مایع داخل ظرف مناسبی ریخته و روی بخار کتری قرار دهید و به روش بن ماری شکلات را ذوب کنید.
- وقتی شیرینی ها خنک شدند، آن ها را از یک سمت داخل شکلات و بعد در صورت تمایل داخل پودر پستهً ودر نارگیل یا ترافل های رنگی فرو ببرید.
چند نکته درباره تهیه شیرینی نعلی
- در این شیرینی به هیچ عنوان شکر را با پودر شکر جایگزین کنید.
- اگر بخواهید ماندگاری این شیرینی بیشتر گردد باید به جای کره از مارگارین بهره ببرید. اما به هیچ وجه از روغن صاف یا روغن قنادی استفاده نکنید زیرا شیرینی بعد از پخت سفت و بی کیفیت خواهد شد.
- همچنین اگر از مارگارین خوش تان نمی آید و طعم کره را بیشتر می پسندید، می توانید از کره تصفیه شده نیز بهره ببرید. به این ترتیب، می توان این شیرینی را تا 2 ماه در دمای محیط و تا 6 ماه در یخچال نگهداری کرد.
نتیجهگیری:
.شیرینی نعلی با بافت لطیف و طعمی دلپذیر، یکی از بهترین انتخابها برای پذیرایی در ایام نوروز است. این شیرینی علاوه بر اینکه با مواد اولیه سادهای تهیه میشود، ماندگاری بالایی نیز دارد و میتوان آن را برای مدت طولانی نگهداری کرد. با رعایت نکات ذکرشده در این دستور، میتوانید شیرینیهایی خوشعطر و خوشطعم درست کنید و با تهیه این شیرینی خانگی، سفره نوروزی خود را رنگینتر و دلپذیرتر کنید.