تعدیل نیروی گسترده در خودروسازان اروپایی
به گزارش مجله سرگرمی، یک روزنامه آلمانی گزارش داد گروه خودروسازی فولکس واگن در راستای استراتژی جدید خود می خواهد حدود 7000 نفر از کارکنان خود در آلمان را اخراج کند.
به گزارش خبرنگاران به نقل از بیلد، این تعدیل نیرو عمدتا متمرکز بر دو مرکز فراوری خودروی این شرکت در ایالت نیدرزاکسن است و برخی از کارکنان دیگر نیز به طور موقت به کارخانه فراوری پورشه منتقل خواهند شد. با توجه به مهلت اتحادیه اروپا به خودروسازان این قاره برای انتها دادن به فراوری خودروهای دیزلی و جایگزینی آن ها با خودروهای الکتریکی، بسیاری از خودروسازان اروپایی به فکر تعدیل نیرو افتاده اند.
از سوی دیگر روزنامه انگلیسی گاردین نیز گزارش نموده است که بزرگ ترین خودروساز این کشور یعنی جگوار-لند روور به دلیل تداوم مسائل مالی و کاهش فروش خود تصمیم گرفته است 5000 نفر از کارکنان خود را اخراج کند. این تعدیل نیرو که احتمالا در ماه ژانویه صورت خواهد گرفت بخشی از برنامه این شرکت برای کاهش 2.5 میلیارد پوندی هزینه های خود است.
در سه ماهه سوم سال 2018 میلادی، گروه خودروسازی جگوار-لند روور متحمل 90 میلیون پوند زیان خالص شده است و ارزش سهام آن در مقایسه با مدت مشابه سال قبل 4.4 درصد کاهش یافته است. فلیکس براوتیگام، مدیر بخش بازرگانی این خودروسازی انگلیسی گفت: در چین که یکی از بزرگ ترین بازارهای خودرویی دنیا است با چالش های متعددی روبرو شده ایم اما به تمرکز بر روی انجام اقدامات عملی لازم برای تعادل بخشی به عرضه و تقاضا ادامه می دهیم.
انتظار می رود گروه جگوار- لندروور علاوه بر تعدیل نیرو به محدود کردن فراوریاتش نیز روی آورد چرا که از مجموع 13 مدل خودرویی فراوری این شرکت تنها فروش 3 مدل خودرو در ماه های اخیر رو به افزایش بوده است.
منبع: خبرگزاری ایسناdorezamin.com: دور زمین | سفر به دور زمین هیچوقت اینقدر آسون نبوده! تور ارزان، تور لحظه آخری، اروپا، تور تایلند، تور مالزی، تور دبی، تور ترکیه
banima.ir: قدرت گرفته از سیستم مدیریت محتوای بانیما