تشخیص ادویه مرغوب و اصل از ادویه تقلبی

به گزارش مجله سرگرمی، مسلما کسی دوست ندارد ادویه نامرغوب و تقلبی بخرد،در این مقاله راههایی برای تشخیص ادویه مرغوب از تقلبی وجود دارد که می توانید آنها را بیاموزید

تشخیص ادویه مرغوب و اصل از ادویه تقلبی

متأسفانه ما اغلب کالاهای با کیفیت پایین یا تقلبی ارزان قیمت را می خریم و دلیل این ارزانی را نمی دانیم. اما یکی از این دلایل می تواند تقلبی و نامرغوب بودن ادویه ها باشد.

هیچکسی حتی در کشورهایی که این ادویه ها فراوری می گردد، نمی توانند از عرضه تقلبی آنها جلوگیری کند. اما ترفندهای ساده ای وجود دارد که به شما یاری می نماید تا کیفیت آنچه را که می خرید، معین کنید و از ادویه جات طبیعی لذت ببرید.

1- تشخیص دارچین اصل از تقلبی

  • ادویه سنا چینی اغلب به جای دارچین به فروش می رسد. آنها یکسان به نظر می آیند، اما برای تشخیص ادویه مرغوب باید بدانید که عطر سنا ضعیف تر است. علاوه بر این، چوب سنا ضخیم تر و درشت تر است و معمولا به یک طرف جمع شده اند.
  • دارچین را می توان به راحتی با افزودن یک قطره ید به پودر آن از سنا تشخیص داد. اگر ادویه آبی رنگ گردد، آن سنا است.

2- روش تشخیص فلفل

  • فلفل سیاه تازه زمانی که خرد می گردد، قطعه های آن عظیم است و یک رد چربی از خود به جای می گذارد.
  • محصولی که کیفیت پایین دارد خیلی خشک و یا قدیمی است، و وقتی که خرد گردد به قطعات کوچکتر تقسیم می گردد.
  • برای تشخیص ادویه مرغوب به رنگ آن توجه کنید، رنگ فلفل سفید باید کرم و کمی قهوه باشد؛ اگر فلفل بیش از حد سفید باشد احتمالا کهنه و نامرغوب است. دانه فلفل سفید پوسته ای ندارد.
  • همه ادویه ها باید عظیم باشند و پوست محکم داشته باشند. فلفل با کیفیت بالا در آب فرو می رود.

3- تشخیص زنجبیل با کیفیت

  • ریشه زنجبیل باید صاف، سفت و بدون چین و چروک باشد و پوست نازکی داشته باشد. اگر زنجبیل چروک شده و یا نرم است، آن تقلبی است.
  • در تشخیص این ادویه مرغوب باید توجه کنید که ریشه زنجبیل رشد زیادی نداشته باشد، وبافت داخل آن درشت نباشد.

4- تشخیص زرد چوبه اصل

  • زردچوبه را می توان با آرد طعم دار رنگی جایگزین کرد. در این مورد، به آسانی میتوانیم به تشخیص ادویه مرغوب از تقلبی بپردازیم: پودر را فقط در آب بریزید. زردچوبه طبیعی بر روی سطح آب لکه های سفید ایجاد نمی نماید.
  • کل ریشه زردچوبه زرد یا نارنجی است. پوست آن نازک است و عصاره آن همه چیز را می تواند رنگی کند. ریشه آن نباید نرم و چروکیده باشد.

5- تشخیص رازیانه با کیفیت

  • بوی رازیانه خبرنگاران ای شبیه رازیانه معمولی است و رنگ آن قرمز مایل به قهوه ای می باشد. رازیانه اصلی باید دارای 8 قسمت دانه های براق باشد.
  • رازیانه تازه، در صورت خرد شدن باید اندکی روغن پس دهد. اگر برگ ها بیش از حد شکننده و یا بیش از حد تاریک باشد، محصول قدیمی و دارای کیفیت پایین است.

6- روش تشخیص هل مرغوب

در تشخیص ادویه مرغوب در خصوص هل باید بدانید که غلاف هل باید عظیم و به رنگ زیتونی یا سبز باشد. رنگ سبز روشن میتواند حضور رنگهای مصنوعی را در آن نشان دهد؛ رنگ زرد یا اخرایی نشان می دهد که آن را به طور نا صحیح خشک نموده اند و یا بسیار کهنه است.

7- جوز هندی مرغوب

جوز هندی واقعی عظیم و بیضی شکل است و درون آن شیارهای زیادی وجود دارد. همجنس های این گیاه، اغلب به جای جوز هندی به فروش می رسند، اما وقتی که آنها را برش می دهند، داخل آنها شیارهای کمی وجود دارد.

خواص جوز هندی؛ 19 خاصیت زیبایی و درمانی از این ادویه آسیایی!

8- تشخیص میخک مرغوب

  • جوانه های گل میخک قهوه ای رنگ هستند با کلاهک های روشن تر از ساقه هایشان. آنها هنگام خرد شدن روغن پس می دهند.
  • یک دانه آن دارای عطر قوی، تندی و طعم کمی تلخ است.
  • شما می توانید برای تشخیص ادویه مرغوب و میزان کیفیت آن این ادویه را در آب بریزید. میخک های تازه به صورت عمودی شناور می شوند، در حالی که میخک های قدیمی بر روی سطح آب قرار می گیرند.

9- روش تشخیص زعفران مرغوب

  • زعفران طبیعی بسیار گران است هنگام خرید آن با قیمت مناسب، شما ریسک خرید یک نوع جعلی آن که از زردچوبه، گلرنگ یا چغندر سرخ شده ساخته شده است را به جان می خرید.
  • زعفران های با کیفیت یک شکل هستند، بدون خرده، و دارای یک رنگ قرمز یا رنگ قرمز تیره.
  • زمانی که زعفران را خرد می کنید به یک بافت پودری تبدیل می گردد. اگر زعفران را در آب حل کنید، پس از 15 دقیقه رنگ آن در کل آب پخش می گردد.

بسته بندی ادویه ها باید از گرد و غبار، رطوبت و بوی های دیگر محافظت شوند. شیشه بهترین نگهدارنده برای ادویه محسوب می گردد، زیرا اجازه نمی دهد ادویه ها رطوبت داشته باشند و بر عطر آن تأثیری ندارد. نور روی ادویه جات تاثیر می گذارد، بنابراین اگر ظرف ادویه حداقل با یک برچسب کاغذی پوشانده گردد بهتر است.

در تشخیص ادویه مرغوب از ادویه تقلبی و یا بی کیفیت نهایت توجه را به کار ببرید و هیچگاه گول حرف های فروشنده و یا قیمت مناسب آن را نخورید.

shop98ia.ir: مجله فروشگاهی: آخرین اخبار و مقالات تجارت الکترونیک

samitm.ir: مجله سامی: وبلاگ نقد و بررسی کالاها و اخبار تولیدات صنایع

منبع: setare.com
انتشار: 17 اردیبهشت 1401 بروزرسانی: 17 اردیبهشت 1401 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 120456

به "تشخیص ادویه مرغوب و اصل از ادویه تقلبی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تشخیص ادویه مرغوب و اصل از ادویه تقلبی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید