بین المللی سازی علم و فناوری از اهداف اساسی در جهت رشد کشور
به گزارش مجله سرگرمی، قائم مقام وزیر علوم در امور بین الملل و رئیس مرکز همکاری های علمی، بین المللی سازی علم و فناوری را از اهداف اساسی در راستا رشد علم و فناوری در کشور دانست.
به گزارش خبرنگاران، دکتر حسین سالارآملی امروز در اولین مجمع بین المللی نوآوری آسیا و اقیانوسیه که در سالن اجلاس سران کشورهای اسلامی برگزار گردید، با اشاره به اهمیت و ضرورت تغییر رویکرد مالی ایران از اقتصاد منابع به اقتصاد دانش بنیان و اهمیت تجاری سازی یافته های پژوهشی و صندلی مناسب ایران در نوآوری و فراوری علم در منطقه و دنیا، ابراز امیدواری کرد این نشست بتواند گامی همسو و در تحقق این اهداف باشد.
وی، انتقال نوآوری و فناوری به داخل جامعه و تامین نیازهای ملی کشور، سوق به سوی آموزش های فنی و حرفه ای و بین المللی سازی علم و فناوری را از اهداف بسیار مهم و اصلی در جهت رشد علم و فناوری در کشور برشمرد.
منبع: خبرگزاری ایسناteroll.ir: مجله سرگرمی و تفریحی | مجله سفر، گردشگری و مسافرتی
huseynvahedi.ir: وبلاگ واحدی | من یک جهانگرد هستم
studiomerina.ir: استدیو مرینا، مجله خبری صنایع هنری، گردشگری، ورزشی و عملی