بیرانوند: نمی دانم چه بگویم
به گزارش مجله سرگرمی، دروازه بان تیم ملی با بیان این که بازیکنان تیم ملی از باخت برابر ژاپن شرمسار شده اند، گفت: نمی دانم چه بگویم. تمرکزمان را از دست دادیم و باختیم.

به گزارش خبرنگاران، علیرضا بیرانوند بعد از شکست تیم ملی برابر ژاپن اظهار کرد: نمی دانم چه بگویم. ما شرمسار مردم شدیم. تمرکزمان را از دست دادیم. همان بازیکنی که ما نسبت به حرکتش معترض بودیم توپ را برداشت و پاس گل داد.
او درباره اینکه آیا ایران روی اشتباه و بی تجربگی بازیکنان خودش گل خورد؟ گفت: این طور نیست. بازیکنان ما نسبت به حرکت بازیکن ژاپن معترض بودند. همه بازیکنان روی سر داور ریختند و بعد هم آن بازیکن گل زد.
دروازه بان ایران درباره از دست رفتن رویای قهرمانی اضافه نمود: واقعاً حیف شد. شرمسار مردم شدیم. نمی دانم چه بگویم.
او در واکنش به اینکه در این دوره از رقابت ها دیدار رده بندی برگزار نمی گردد و سال جاری رنج بازی برای کسب مقام سوم هم وجود ندارد، گفت: متاسفانه رده بندی نیست. واقعاً ناراحت هستیم. نیت ما قهرمانی بود.
منبع: خبرگزاری ایسناpowersetshop.ir: وبلاگ پاورست: نقد و بررسی کالاهای دیجیتالی و کاربردی
taverna.ir: تاورنا: مجله گردشگری و مسافرتی