طرز تهیه بورک پنیری خوشمزه برای صبحانه؛ یک گزینه ساده و مقوی

به گزارش مجله سرگرمی، بورک یکی از محبوب‌ترین خوراکی‌های ترکیه‌ای است که در سراسر جهان طرفداران بسیاری دارد. اغلب افراد این غذای خوشمزه را به عنوان پیش‌غذا یا میان‌وعده می‌شناسند، اما شاید جالب باشد بدانید که می‌توان آن را به عنوان صبحانه نیز سرو کرد. ترکیب نان یوفکای ترد با مواد میانی لذیذ، انتخابی فوق‌العاده برای شروع یک روز پرانرژی است. در میان انواع مختلف بورک، بورک پنیری به دلیل بافت نرم و طعم دلپذیرش، گزینه‌ای عالی برای وعده صبحگاهی محسوب می‌شود. در ادامه با طرز تهیه این صبحانه خوشمزه و نکاتی برای بهبود طعم و بافت آن آشنا خواهید شد.

طرز تهیه بورک پنیری خوشمزه برای صبحانه؛ یک گزینه ساده و مقوی

برای مطالعه بیشتر با namasho.com سیستم مدیریت محتوای خبری همراه باشد.

بورک یک نوع بورک ترکیه ای است که طرفداران بسیاری در تمام دنیا دارد، اما اغلب مردم تصور می کنند این خوراکی را به عنوان پیش غذا یا میان وعده می توان میل کرد. جالب است بدانید که این غذای لذیذ را می توان به عنوان صبحانه نیز سرو کرد. همانطور که می دانید نان بورک از خمیر یوفکا تهیه می شود و تقریبا در تمام بورک های مختلف، یکسان است و فقط مواد میانی این غذا متفاوت خواهد بود. بسته به اینکه مایه میانی بورک با چه مواد اولیه ای تهیه می شود، می توان از آن به عنوان غذای اصلی، میان وعده، پیش غذا و صبحانه استفاده کرد. در ادامه طرز تهیه بورک پنیری که برای صبحانه مناسب است، شرح داده شده است.

مواد مورد نیاز برای تهیه بورک پنیری

به منظور تهیه این بورک برای دو الی سه نفر به حدود 30 دقیقه زمان و مواد اولیه ای که در ادامه ذکر می شود، نیاز خواهید داشت.

مواد لازم
خمیر یوفکابه تعداد لازم
پنیر خامه ای3 قاشق غذاخوری
جعفری خرد شدهیک قاشق غذاخوری
تخم مرغ2 عدد
شیریک سوم لیوان
روغنیک سوم لیوان
کنجد سفیدبه میزان لازم

نکته:

  • به جای روغن از کره ذوب شده نیز می توانید استفاده کنید.
  • تهیه خمیر یوفکا برای درست کردن بورک علاوه بر سخت بودن، به زمان زیادی نیز نیاز دارد. از اینرو بهتر است از خمیر یوفکا آماده استفاده کنید. بسته های خمیر یوفکا به صورت منجمد به فروش می رسند. برای استفاده از این خمیر، حدود یک الی دو ساعت آن را در دمای محیط قرار دهید، سپس به مقداری که نیاز دارید خمیر کنار بگذارید و مابقی را در کیسه فریزر قرار داده و در فریزر نگهداری کنید.

طرز تهیه بورک پنیری

  1. ابتدا پنیر را با پشت قاشق کاملا له کنید.
  2. سپس جعفری را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید.
  3. اکنون شیر، یک تخم مرغ و روغن را با یکدیگر مخلوط کنید.
  4. خمیر یوفکا بسیار نازک است و به راحتی پاره می شود، برای جلوگیری از پاره شدن خمیر، دو عدد از آن را روی یکدیگر قرار دهید و استفاده کنید. اگر از خمیر یوفکا مستطیلی استفاده می کنید، آن را از وسط به دو نیم تقسیم کنید.

  5. خمیر را باز کرده و مقداری از مخلوط شیر و تخم مرغ را روی یک طرف آن پخش کنید تا کاملا به مواد آغشته شود. به این ترتیب خمیر کمی نرم می شود و رول کردن آن راحت تر خواهد بود.

  6. مقدار از مخلوط پنیر و جعفری را در سمتی از خمیر یوفکا که به شیر و تخم مرغ آغشته شده، قرار دهید.
  7. ابتدا دو طرف خمیر را روی مواد تا بزنید و سپس به آرامی مانند لقمه های نان و پنیر رول کنید.

  8. اکنون یک عدد تخم مرغ دیگر را که داشتیم در ظرفی بشکنید و بهم بزنید تا یکدست شود.
  9. مقداری از تخم مرغ را روی بورک ها بزنید و کمی کنجد روی آن بپاشید.

  10. کف یک سینی فر را با مقدار کمی روغن چرب کنید و بورک ها را داخل آن بچینید.

  11. سپس آن ها را به مدت 15 الی 20 دقیقه در فر قرار دهید. فر را از چند دقیقه قبل با حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.

بورک پنیری آماده است و می توانید آن را سرو کنید.

چند نکته:

  • می توانید به جای جعفری از گوجه فرنگی نیز استفاده کنید.

  • بورک را می توانید سرخ کنید، اما برای وعده صبحانه بهتر است از غذایی که چربی کمتری دارد استفاده کنید، از اینرو بورک پنیری را در فر تهیه کنید.

بورک پنیری را به همراه چایی سرو کنید و از صبحانه ای خوشمره لذت ببرید. این صبحانه به ویژه برای بچه هایی که بد غذا هستند یا تمایل به خوردن صبحانه ندارند، مناسب است، زیرا به لطف وجود جعفری و شیر این بورک بوی مطبوعی دارد و هر فردی را به اشتها می آورد. البته همانطور که گفته شد، مواد میانی بورک می تواند شامل هر چیزی باشد، اما برای وعده صبحانه پنیر و جعفری یا پنیر و گوجه گزینه های مناسب تری خواهند بود. انواع دیگری از این غذا مانند بورک مرغ و بورک گوشت برای پیش غذا یا غذای اصلی مناسب هستند.

نتیجه‌گیری:

با تهیه بورک پنیری در خانه، می‌توانید صبحانه‌ای متفاوت، مقوی و خوشمزه را برای خود و خانواده فراهم کنید. این غذا نه‌تنها سریع و آسان آماده می‌شود، بلکه به دلیل استفاده از پنیر و جعفری، طعمی خاص و دلنشین دارد که اشتها را تحریک می‌کند. همچنین، پخت آن در فر باعث می‌شود سالم‌تر از روش‌های سرخ‌کرده باشد. اگر به دنبال یک ایده جدید برای صبحانه هستید، این بورک ساده و خوش‌طعم را امتحان کنید و همراه با چای گرم از یک وعده عالی لذت ببرید.

انتشار: 19 اسفند 1403 بروزرسانی: 19 اسفند 1403 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 132022

به "طرز تهیه بورک پنیری خوشمزه برای صبحانه؛ یک گزینه ساده و مقوی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه بورک پنیری خوشمزه برای صبحانه؛ یک گزینه ساده و مقوی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید