به دنبال معرفی فرصت های کارآفرینی عرصه ورزش بانوان هستیم
به گزارش مجله سرگرمی، به گزارش خبرنگاران، رباب شهریان در مورد دستاوردهای مشارکت معاونت ورزش زنان در برپایی دومین نمایشگاه و همایش بین المللی نقش آفرینی زنان در توسعه پایدار، گفت: این معاونت بر اساس وظایف خود، تعامل با نهادها و سازمان ها و عضویت در شورای راهبری این نمایشگاه و همایش، در این رویداد حضور یافت و دستاوردهای خوبی حاصل کرد.
وی کسب نخستین تجربه بکارگیری فرآیند شناسایی زنان کارآفرین در عرصه ورزش کشور به وسیله همکاری روابط عمومی و اعضای فعال کارگروه کارآفرینی و اشتغال وزارت ورزش و جوانان، شناسایی 13 مؤسسه و شرکت با مدیریت زنان در عرصه ورزش طی دو مرحله فراخوان عمومی به وسیله همکاری روابط عمومی و سایت اطلاع رسانی وزارت خانه و انتخاب 7 شرکت و مؤسسه برتر را از دستاوردهای این نمایشگاه عنوان نمود.
شهریان همچنین ادامه داد: معرفی زنان داوطلب و علاقمند از بین 7 شرکت منتخب به هیأت داوران کمیته علمی همایش به منظور درج نام و سوابق آنان در کتاب یکصد بانوی کارآفرین، انتخاب یاسمن مؤیدی به عنوان زن کارآفرینی در کارگروه کالا و خدمات ورزشی توسط هیأت داوران و تجلیل از وی توسط ملاوردی از دیگر این دستاوردها است.
معاون امور ورزش بانوان وزارت ورزش و جوانان معتقد است که می توان با حساس سازی آحاد جامعه به ویژه بانوان به وسیله تعاملات گونانگون نظیر حضور در نمایشگاه بین المللی نقش آفرینی زنان در توسعه پایدار، فرصت های کارآفرینی و اشتغال عرصه ورزش را در این حوزه، معرفی کرد.
او فرصت هایی چون سرمایه گذاری در فراوری پوشاک،لوازم، خدمات و رسانه های ورزشی، آموزش های تخصصی، ایجاد باشگاه های دوستدار سلامت، گردشگری ورزشی، تجارت ورزشی، الکترونیک در ورزش، مکانیک در ورزش، تغذیه ورزش، بازاریابی ورزشی، نرم افزارهای ورزشی، روبوتیک در ورزش، روانشناس ورزشی و صدها فرصت خدماتی فراوریی دیگر را از جمله موقعیت هایی عنوان نمود که بانوان و دختران جوان می توانند در آن به کارآفرینی و اشتغال زایی بپردازند.
منبع: خبرگزاری مهرdorezamin.ir: دور زمین: آشنایی با زیبایی های دنیا در مجله گردشگری
namasho.com: نماشو: آگهی رایگان، رپورتاژ خبری، طراحی سایت، سئو و بهینه سازی وبسایت