برندسازی مهم ترین احتیاج

به گزارش مجله سرگرمی، یک مدرس رسمی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آفرینش جاذبه های جدید و استمرار در حوزه بازاریابی و برندسازی را مهم ترین احتیاج شیراز در حوزه گردشگری می داند و می گوید: با مغرور شدن به نام شیراز، سهم مهمی از بازارهای جهانی گردشگری را در سال های اخیر از دست داده ایم.

برندسازی مهم ترین احتیاج

سعید نگهبان فرد که معتقد است شیراز به جاذبه های جدید احتیاج دارد در گفت وگو با خبرنگاران می افزاید: با این شرایط می توانیم انگیزه سفر و انتخاب گزینه های موجود را افزایش دهیم. وی با اشاره به وضعیت فعلی اقتصاد کشور اضافه می نماید: این که سفر خارجی از اولویت خانواده ها خارج شده است می تواند برای رونق سفرهای داخلی یک فرصت ارزشمند باشد.

نگهبان فرد ادامه می دهد: طبق استدلال شهودی، بسیاری از شهرهای کشور که برای سفر مورد استقبال قرار نمی گرفتند، امروزه در بازار گردشگری سهم خود را یافته اند، اما شیراز از این جرگه بازمانده است. وی برای جلوگیری از افول شیراز به عنوان یکی از مهم ترین مقاصد گردشگری کشور ایجاد سازمان مدیریت مقصد را پیشنهاد می دهد و می گوید: ما در شیراز به خواب خرگوشی رفته ایم و با نام شهرمان فخرفروشی می کنیم، اما سایر شهرها با حرکت لاک پشتی گوی سبقت را ربوده اند. نگهبان فرد می افزاید: در اصفهان با ساخت آکواریوم جذابی انگیزه سفر ایجاد نموده اند و پارک بازی استثنایی این شهر نیز در حال ساخت است.

cruisero.ir: کشتی کروز: سفری لوکس و در عین حال مقرون به صرفه به اقیانوس ها

منبع: همشهری آنلاین
انتشار: 17 اردیبهشت 1401 بروزرسانی: 17 اردیبهشت 1401 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 27848

به "برندسازی مهم ترین احتیاج" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "برندسازی مهم ترین احتیاج"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید