امواج دو متری در خلیج فارس، تنگه هرمز و دریای خزر
به گزارش مجله سرگرمی، به گزارش خبرنگاران سازمان هواشناسی کشور در اخطاریه ای هشدار داد: از یکشنبه تا چهارشنبه خلیج فارس، تنگه هرمز و دریای عمان مواج خواهد بود و طی این مدت در خلیج فارس ارتفاع موج یک و نیم تا دو متر و دوشنبه بویژه مناطق مرکزی و غربی خلیج فارس ارتفاع موج دو و نیم متر تا سه متر منطقه برآورد می گردد.
همچنین روزهای دوشنبه، سه شنبه و چهارشنبه خلیج فارس طوفانی نیز خواهد بود. طی این مدت ارتفاع موج در دریای عمان بین یک تا یک ونیم متر خواهد بود.
دوشنبه و سه شنبه دریای خزر مواج و طوفانی خواهد بود. دوشنبه ارتفاع موج بویژه در نواحی شرقی دریای خزر بین یک و نیم تا دو متر پیش بینی می گردد. از این رو توصیه می گردد طی این مدت در مناطق ذکر شده احتیاط لازم در تردد شناورهای سبک، نیمه سبک و تفریحی بعمل آید.
منبع: خبرگزاری مهرandishemag.ir: مجله اندیشه | مجله خبری و تحلیل اندیشه، گردشگری، ورزشی و فناوری
bizbing.ir: مجله بیزبینگ: مجله موفقیت در کارآفرینی و کسب و کار