املت های خوشمزه مخصوص صبحانه

به گزارش مجله سرگرمی، اگرچه به ظاهر املت غذای ساده ای است که سریع آماده می گردد، اما تهیه آن به روشی که این غذا خوشمزه و لذیذ گردد، کار چندان راحتی نیست. در این مطلب قصد داریم چند نوع از این غذای محبوب را معرفی کنیم.

املت های خوشمزه مخصوص صبحانه

به گزارش، املت علاوه بر آنکه غذای لذیذی است، ویتامین و پروتئین بسیاری نیز دارد. این غذا را به عنوان صبحانه، عصرانه یا یک وعده شام سبک می توان استفاده کرد. در ادامه دستورالعمل این غذا به شیوه های متفاوت توضیح داده می گردد تا بتوانید به طور حرفه ای آن را تهیه کنید.

قارچ خرد شده یک پیمانه

کدو خرد شده یک پیمانه

کره 3 قاشق غذاخوری

آب 3 قاشق غذاخوری

تخم مرغ 4 عدد

نمک یک چهارم قاشق چای خوری

فلفل یک چهارم قاشق چای خوری

پنیر پیتزا نصف پیمانه

1. برای تهیه این املت خوشمزه ابتدا باید 2 قاشق غذاخوری کره را در تابه ای ذوب نموده و قارچ و کدو ها را درون آن تفت دهید تا نرم شوند.

2. قارچ و کدو ها را از تابه خارج نموده و درون تابه مابقی کره را بریزید تخم مرغ، آب، نمک و فلفل را با هم مخلوط نموده و درون کره ذوب شده بریزید هم زمان با پخته شدن تخم مرغ ها، لبه آن ها را بلند نموده و تابه را کمی شیب دهید تا تخم مرغ های پخته نشده در زیر، به سمت مرکز تابه روان شوند و به صورت یک دست بپزنند.

طرز تهیه 5 نوع صبحانه شیک به سبک هتل ها

3. وقتی تخم مرغ ها تقریبا پخته شدند، با قاشق از سبزی جات، روی نیمی از املت بریزید و روی آن ها را مملو از پنیر پیتزا کنید سپس لبه دیگر را روی آن ها تا کنید و به مدت یک تا دو دقیقه، درب تابه را بگذارید.

4. هم زمان با درست شدن املت، کره را درون قابلمه ای ذوب نموده و مابقی مواد سس را درون آن به مدت 5 دقیقه بپزید و مرتب آن را هم بزنید.

5. بعد از آماده شدن میتوانید املت را سرو کنید.

تخم مرغ: 8 عدد

پنیر فتا: 1 پیمانه

آویشن: 2 قاشق چای خوری

روغن زیتون: 4 قاشق سوپ خوری

پیاز خرد شده: 1/2 پیمانه

گوجه فرنگی گیلاسی: 6 عدد

پیازچه خردشده: 6 عدد

فلفل دلمه ای رنگی: 1 عدد

شوید خردشده: 1 قاشق چای خوری

نمک و فلفل: به مقدار لازم

1. تخم مرغ ها را به همراه آویشن، نمک و فلفل کاملا هم بزنید تا مایه کف کند. پیازچه های خرد شده را با 2 قاشق روغن زیتون تفت داده و نمک و فلفل را به آن اضافه کنید؛ سپس از روغن بیرون آورده و کناری بگذارید.

2. در تابه 2 قاشق دیگر روغن زیتون را با پیاز نگینی شده تفت دهید و پیازچه ها را به آن اضافه کنید؛ سپس مخلوط تخم مرغی که از قبل آماده نموده اید را درون تابه بریزید. اما آن را هم نزنید و بگذارید با حرارت کم به مدت 20 دقیقه بپزند.

3. بعد از آن فر را از قبل روشن نموده، تابه را به مدت 45 ثانیه درون فر قرار دهید تا روی غذا هم حرارت ببیند. برای تزیین از گوجه های گیلاسی، پنیر فتا، فلفل دلمه ای، شوید و پیازچه خرد شده بهره ببرید.

نکته: مدتی که می خواهید تخم مرغ روی حرارت بپزد، بهتر است در تابه را ببندید.

کدو: 1 عدد

سیر:1 حبه

پیاز: 1 عدد

تخم مرغ: 4 عدد

اسفناج: به مقدار لازم

نان تست: 2 عدد

نمک: به مقدار لازم

فلفل: به مقدار لازم

آویشن: به مقدار لازم

روغن: 1 قاشق غذاخوری

1. اول از همه فر را روشن نموده و روی درجه 180 قرار می دهیم.

2. کدو را به صورت حلقه های خیلی نازک برش می زنیم. سپس یک عدد پیاز کوچک را خلالی خرد می کنیم. یک حبه سیر را رنده می کنیم.

3. در این مرحله 4 عدد تخم مرغ را در ظرفی ریخته و به میزان دلخواه نمک، فلفل و آویشن اضافه نموده و خوب هم می زنیم.

4. نان ها را به اندازه های کوچک به صورت مربع خرد می کنیم. مقداری اسفناج را نیز ریز خرد می کنیم.

5. داخل ظرف مخصوص فر و یا هر ظرفی که بتوان در فر گذاشت یک قاشق غذاخوری روغن می ریزیم. کدو های حلقه شده را داخل ظرف می چینیم. سپس پیاز ها و سیر رنده شده و اسفناج ها را به آن اضافه می کنیم. سپس تخم مرغ های زده شده را همراه با نان های خرد شده به مواد داخل ظرف اضافه می کنیم.

6. ظرف را داخل فری که از قبل گرم نموده ایم میگذاریم. املت شما پس از 5 دقیقه آماده است.

املت تونسی یک صبحانه کاملا متفاوت به شمار می رود.

پیاز: 2 عدد بزرگ

گوجه فرنگی: 4 عدد

فلفل سبز: 2 عدد حلقه حلقه

تخم مرغ: 4 عدد

سیر: 4 حبه له شده

حریصه یا پاپریکا: یک قاشق غذاخوری (بسته به تحمل شما نسبت به تندی)

سوسیس بلغاری: 400 گرم

عصاره آب مرغ: یک قرص

آویشن: یک قاشق غذاخوری

نمک: به میزان لازم

روغن سرخ کردنی: نصف فنجان

رب گوجه فرنگی: یک قاشق غذاخوری

پودر کاری: 2 قاشق غذاخوری

پودر گشنیز: 2 قاشق غذاخوری

فلفل گرانول: یک قاشق غذاخوری

پیاز نواری خرد شده: مقداری برای تزیین

جعفری: مقداری برای تزیین

آب: به مقدار لازم

داخل یک ماهیتابه روغن را داغ نموده، با پیاز، سیر و سوسیس خرد شده به مدت 30 ثانیه هم بزنید.

قرص عصاره مرغ، گوجه فرنگی خرد شده و ادویه ها را اضافه کنید و هم بزنید.

یک فنجان آب یا کمتر به مواد داخل ماهیتابه اضافه کنید تا جایی که کمی آبکی گردد.

فلفل سبز ها را اضافه کنید، هم بزنید و بگذارید موادی که ترکیب نموده اید بجوشند تا خوراک شما مقداری خودش را بگیرد.

حالا تخم مرغ ها را روی مواد بشکنید و در ماهیتابه را بگذارید.

وقتی سفیده تخم مرغ ها سفت شد ماهیتابه را از روی اجاق بردارید و برای سرو غذا روی آن با با پیاز و جعفری تزیین کنید.

تخم مرغ 6 عدد

سبزی خرد شده 2 الی 3 قاشق سوپخوری

شیر 6 قاشق سوپخوری

نمک به میزان لازم

فلفل به میزان لازم

روغن 5 الی 6 قاشق سوپخوری

این میزان مواد اولیه برای 3 نفر کافی است.

سبزی خرد شده شامل جعفری، ترخون و پیازچه می گردد. سبزی ها را باید کاملا خرد نموده باشید.

ابتدا 2 عدد از تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید و کاملا بهم بزنید.

یک سوم از سبزی خرد شده و 2 قاشق سوپخوری شیر را به تخم مرغ ها اضافه کنید و بهم بزنید.

دو قاشق سوپخوری از روغن را درون ماهیتابه بریزید و اجازه دهید داغ گردد.

اکنون مایه را درون ماهیتابه بریزید و آن را به طور کامل کف ماهیتابه پهن کنید.

پس از آنکه مایه بسته شد، آن را رول نمایید.

به همین طریق 2 املت سبزی دیگر را نیز تهیه کنید.

گردآوری برترین ها/رکنا/ستاره

parisro.ir: پاریس: سفر به فرانسه و زیباترین شهر دنیا

tatilatro.ir: تعطیلات رو: مجله مسافرتی

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 17 آذر 1400 بروزرسانی: 17 آذر 1400 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 69533

به "املت های خوشمزه مخصوص صبحانه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "املت های خوشمزه مخصوص صبحانه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید