افشارزاده نشان ویژه شایستگی OCA را تقدیم موزه ملی ورزش کرد

به گزارش مجله سرگرمی، دبیر کل پیشین کمیته ملی المپیک با حضور در کمیته نشان ویژه شایستگی شورای المپیک آسیا OCA را به موزه ملی ورزش،المپیک، پارالمپیک اهداء کرد.

افشارزاده نشان ویژه شایستگی OCA را تقدیم موزه ملی ورزش کرد

به گزارش خبرنگاران و به نقل از سایت کمیته ملی المپیک، در آستانه افتتاح موزه ملی ورزش، المپیک و پارالمپیک بهرام افشارزاده با حضور در کمیته ملی المپیک نشان ویژه شایستگی OCA که شیخ احمد الفهد الصباح رئیس شورای المپیک آسیا در سی و هشتمین مجمع OCA به پاس سال ها حضور و کوشش افشارزاده به وی اعطاء نموده بود را با حضور صیرفی مدیر موزه به موزه ملی ورزش اهداء کرد.

بهرام افشارزاده از با سابقه ترین مدیران ورزشی کشور بوده که سالیان سال در راستای اعتلای ورزش کشور در پست های مختلف ورزشی برای جامعه فرهیخته ورزش کشور کوشش و افتخار آفرینی نموده است و امروز با حضور در کمیته ملی المپیک نشان ارزشمند شایستگی خود را که از سوی شیخ فهد رییس شورای المپیک دریافت نموده بود تقدیم موزه ملی ورزش، المپیک، پارالمپیک کرد.

موزه ملی ورزش،المپیک، پارالمپیک ساعت 18 عصر امروز در محل کمیته ملی المپیک افتتاح می گردد.

پرنده پارسی: پرنده پارسی: آخرین اخبار و مقالات خبری و تحلیلی

دور زمین: دور زمین: آشنایی با زیبایی های دنیا در مجله سرگرمی و گردشگری

منبع: خبرگزاری تسنیم
انتشار: 15 شهریور 1400 بروزرسانی: 15 شهریور 1400 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 24490

به "افشارزاده نشان ویژه شایستگی OCA را تقدیم موزه ملی ورزش کرد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "افشارزاده نشان ویژه شایستگی OCA را تقدیم موزه ملی ورزش کرد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید