اسنودن: امیدوارم فرانسه به من پناهندگی بدهد
به گزارش مجله سرگرمی، به گزارش خبرنگاران، ادوارد اسنودن افشاگر کنونی و کارمند سابق سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا در مصاحبه با شبکه رادیویی فرانس اینتر گفت که از سال 2003 پناهندگی فرانسه را درخواست نموده و می خواهد که رئیس جمهوری کنونی فرانسه یعنی امانوئل مکارون آن را به وی ارائه دهد.
کارمند سابق سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا در این باره گفت: من درخواست پناهندگی فرانسه را در سال 2003 و در زمان ریاست جمهوری فرانسوا اولاند مطرح کردم. البته من خیلی تمایل دارم که آقای مکرون آنرا به من بدهد.
وی در ادامه گفت که مسئله ناراحت کننده این است که در این داستان تنها جایی که او می تواند آزادانه صحبت کند، اروپا نیست بلکه روسیه است.
لازم به ذکر است اسنودن در سال 2013 از محل کار خود در مرکزی متعلق به اداره امنیت ملی آمریکا در هاوایی به هنگ کنگ گریخت.
وی پس از فرار، شمار زیادی از مدارک طبقه بندی شده جاسوسی و امنیتی این کشور را در اختیار روزنامه نگاران قرار داد.
اسنودن همچنین پس از آنکه گذرنامه اش از سوی آمریکا باطل شد به روسیه رفت و از آن موقع با دریافت پناهندگی موقت در این کشور زندگی می نماید.
منبع: خبرگزاری مهرmahsanblog.ir: وبلاگ مهسان، این وبلاگ برای سیستم مدیریت محتوای مهسان میباشد