از فرودگاه تا جلسه کاری: 13 قدم برای حرفه ای ها
به گزارش مجله سرگرمی، سفرهای کاری با سفرهای دیگر فرق دارند، هرچه در سفر تفریحی قرار است کم دغدغه و راحت باشید و خوش بگذرد، سفرهای کاری معمولا سریع و پر از استرس و مشغله اند. در این مطلب نکاتی را گرد آورده ایم که می تواند برای هرچه بهتر شدن سفرهای کاری کمکتان کند؛ نکاتی که هم زمان پرواز را برایتان کارآمد و مفید می نماید، و هم کمکتان می نماید حرفه ای باشید و ماموریت کاری خود را با خستگی و فشار کمتری پشت سر بگذارید.
1- اگر از وضع ترافیک شهر مبداء یا مقصد اطلاع زیادی ندارید، برای زمان بندی درست، کمی از وقتتان را برای ترافیک احتمالی یا مسائل دیگر در سطح شهر در نظر بگیرید تا در صورت برخورد با موارد این چنینی زمان کافی داشته باشید.
2- در پروازهای داخلی 25دقیقه قبل از پرواز کانتر چک این بسته می گردد. بنابراین در نظر بگیرید که اگر دیرتر از این زمان برسید، پروازتان را از دست خواهید داد.
3- بخش زیادی از وقت شما در فرودگاه هنگام چک این و تحویل و دریافت چمدان می گذرد. بنابراین تا جایی که امکان دارد سعی کنید باری برای تحویل دادن یا تحویل گرفتن نداشته باشید و به جای چمدان، در یک کیف چرخدار هرآنچه دارید، با خودتان به داخل کابین ببرید تا از وقت تان بیشترین استفاده را بکنید. البته این را نیز در نظر داشته باشید که در پروازهای داخلی معمولا اندازه بار مجاز همراه مسافر 8کیلوگرم است.بلیط هواپیما چگونه از چالش به راه چاره سفر تبدیل شد؟
4- اگر قرار کاری تان در شهر مقصد را قبل از ظهر تنظیم نموده اید، هر دقیقه برایتان مهم است. بنابراین برای اینکه هنگام پیاده شدن وقتتان در ازدحام و صف طولانی مسافران در راهروی هواپیما کمتر تلف گردد، بلیط درجه یک یا بیزینس بگیرید. راه دیگر این است که هنگام چک این از متصدی باجه بخواهید در ردیف های نزدیک در خروج بهتان صندلی بدهد.
5- بسیاری از سفرهای کاری حرفه ای ها سفرای یک روزه است. پروازهای صبح زود و شب هنگامِ ایرلاین ها پر است از مسافرانی با کت وشلوار رسمی و لباس فرم ادارات مختلف. اگر شما نیز در هفته دو سه بار از این سفرها می روید، در فرودگاه و هواپیما زمانی را به استراحت و خواب اختصاص بدهید. داخل هواپیما از خدمه پرواز بخواهید برایتان بالش یا پتو بیاورند و از هر فرصتی که در پرواز دارید، برای خواب بهره ببرید.
اپلیکیشن های امروزی که روی تلفن های هوشمند نصب می شوند، تقریبا کار چندین و چند نیروی کار سابق را می گیرند. بنابراین به روز باشید و اپلیکیشن های ضروری را روی گوشی خود نصب کنید. تقویم و گاهشمار، برنامه ریز کاری مثل گوگل کلندر، نرم افزار آفیس و… از ابزارهای ضروری همراه شما در سفر هستند.
6- تلفن همراه، لپتاپ، تبلت و… از ملزومات سفر حرفه ای ها هستند، بنابراین همواره حواس تان به شارژ دستگاه های الکترونیک تان باشد. قبل از سفر تمام دستگاه هایتان را شارژ کنید اما به غیر از این، بهتر است همواره یک پاوربانک مرغوب و شارژ در سفر همراه داشته باشید.
7- به غیر از شارژ وسیله های برقی، اینترنت چیزی است که احتمالش می رود در سفر به آن احتیاج پیدا کنید. بنابراین همواره به فکر دسترسی به اینترنت باشید، خوشبختانه شرکت های مخابراتی بسته های متنوعی دارند و تلفن های هوشمند هم امکان این را دارند که به یک مودم تبدیل شوند و بتوانید با دستگاه های دیگرتان نیز از اینترنت همراهتان بهره ببرید.
8- اپلیکیشن های امروزی که روی تلفن های هوشمند نصب می شوند، تقریبا کار چندین و چند نیروی کار سابق را می گیرند. بنابراین به روز باشید و اپلیکیشن های ضروری را روی گوشی خود نصب کنید. تقویم و گاهشمار، برنامه ریز کاری مثل گوگل کلندر، نرم افزار آفیس و… از ابزارهای ضروری همراه شما در سفر هستند که می توانید همه شان را در جیبتان همراه خود جابه جا کنید.
9- یک بسته دستمال کاغذی، دستمال مرطوب (یا ژل ضدعفونی) و چسب زخم را از قلم نیاندازید. درست است که در سفر کاری قرار نیست ماجراجویی کنید و احتمال آسیب تماشاتان صفر است اما تجربه پیشکسوت های حرفه ای ثابت نموده همراه داشتنشان ضرر ندارد.
10- پول نقد! باور کنید اگر از بسیاری از مسافران سفرهای کاری بپرسید معمولا چه چیزی را زیاد فراموش می نمایند، پاسخ می دهند: پول نقد! با آمدن کارت های بانکی و مبادلات اینترنتی بانکی بسیاری از مسافران همواره فراموش می نمایند پول نقد کافی همراه بردارند. همواره علاوه بر مبلغی که برای کرایه تاکسی و هزینه های رایج در نظر می گیرید، مبلغی نیز برای موارد پیش بینی نشده کنار بگذارید تا خیالتان بابت همه چیز راحت باشد.
بیشتر بدانید:
11- در طول سفر با همسفرانتان ارتباط برقرار کنید. علاوه براین که با آدم های جدیدی آشنا می شوید که ممکن است یک روز به کارتان بیایند، از شهر مقصد و احتمالا شرکتی که برای تماشا آن راهی سفر شده اید نیز اطلاعات خوبی به دست آورید. مدیر بازرگانی یک شرکت معتبر خصوصی برایمان تعریف می کرد که برای عقد قرارداد تجاری و پرداخت وجه قابل توجهی برای قرارداد، راهی سفر بوده که در طول پرواز و صحبت با همسفر خود متوجه می گردد طرف حسابش سابقه مالی مطمئنی ندارد و همین همنشینی به کارش آمده و جلوی ضرر احتمالی را گرفته.
12- کارت ویزیت خود را همواره همراه داشته باشید. گشاده دستی کنید و همواره تعداد زیادی همراه ببرید. بارها شده در سفرهای کاری با آدم های مختلفی آشنا شده ام که کارت ویزیت همراهشان نبوده و شماره تلفن را به صورت دستی روی یک تکه کاغذ نوشته اند، لطفا علاوه براینکه از قلم نیاندازید نماینده یک شرکت هستید، پرنسیپ کاری تان را حفظ کنید و همواره تعداد کافی و حتی بیشتر از کافی کارت ویزیت همراه داشته باشید.
13- اگر ضروری است سوغاتی خریداری کنید و فرصت چرخیدن توی شهر را ندارید، برترین جا برای خرید سوغاتی فروشگاه های فرودگاه هستند. معمولا هم خلاصه ای از سوغاتی های مهم شهر را در این فروشگاه ها پیدا می کنید.
چگونه با حالت تهوع در پرواز مبارزه کنیم؟
15 کاری که شب قبل از پرواز باید انجام دهید
قیمت بلیط هواپیما چگونه تغییر می نماید؟
منبع: علی بابا