ارتباط رژیم غذایی پرچرب دوره بارداری و افزایش ریسک سرطان سینه

به گزارش مجله سرگرمی، به گزارش خبرنگاران، محققان دانشگاه جرج تاون واشنگتن دی سی دریافتند تغذیه موش های باردار با رژیم غذایی پرچرب که چربی آن ناشی از روغن ذرت بود منجر به تغییرات ژنتیکی شد که در نهایت به شکل قابل توجهی موجب افزایش آسیب پذیری در مقابل سرطان سینه در سه نسل از موش ها شد.

ارتباط رژیم غذایی پرچرب دوره بارداری و افزایش ریسک سرطان سینه

لنا هیلاکوی کلارک، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: این باور وجود دارد که فاکتورهای محیطی و سبک زندگی نظیر رژیم غذایی، نقش مهمی در افزایش ریسک سرطان سینه در انسان دارند و ما از مدل های انسانی برای افشای مکانیسم های بیولوژیکی مسئول افزایش ریسک در زنان و نسل زنان بعد از آنها استفاده کردیم.

مطالعه جدید نشان داد شماری از تغییرات ژنتیکی در اولین و سومین نسل موش های تغذیه شده با رژیم غذایی پرچرب در طول بارداری، از جمله چندین ژن مرتبط با افزایش ریسک سرطان سینه، افزایش مقاومت به درمان سرطان، تشخیص ضعیف سرطان و اختلال در ایمنی ضدسرطان در زنان اتفاق می افتد.

به گفته هیلاکوی کلارک، مطالعات نشان داده اند که زنان باردار چربی بیشتری در مقایسه با زنان غیرباردار مصرف می نمایند و این افزایش میزان چربی بین اولین و دومین سه ماهه بارداری اتفاق می افتد.

bebop.ir: بیباپ: مجله هنر موسیقی

kalarena.ir: مجله کالارنا: نقد و بررسی کالاهای دیجیتالی

منبع: خبرگزاری مهر
انتشار: 17 اردیبهشت 1401 بروزرسانی: 17 اردیبهشت 1401 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 6718

به "ارتباط رژیم غذایی پرچرب دوره بارداری و افزایش ریسک سرطان سینه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ارتباط رژیم غذایی پرچرب دوره بارداری و افزایش ریسک سرطان سینه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید