اجرای کمپین پس از این در مدارس منطقه10
به گزارش مجله سرگرمی، بهاره خسروی - خبرنگار: کمپین آموزشی پس از این با هدف نهادینه شدن فرهنگ بازیافت میان دانش آموزان به عنوان سفیران خانواده در مدارس منطقه 10 اجرا می گردد.
مدیر اداره پسماند شهرداری منطقه 10 با اشاره به اینکه نهادینه شدن فرهنگ بازیافت در میان شهروندان، نقش مهمی در حفظ چرخه محیط زیست و منابع انرژی دارد. درباره کمپین پس از این می گوید: این کمپین برای اطلاع رسانی و آشنایی بچه ها و نوجوانان با رفتارهای مناسب محیط زیستی و حفظ و بهره وری مناسب از منابع طبیعی در قالب توصیه های زیست محیطی به دانش آموزان 43 مدرسه آموزش داده می گردد.
پیمان پهلوان اضافه نمود: استفاده از پسماندهای نوشت افزار، تغذیه سالم، مدرسه خوب، مدرسه بی زباله، اهمیت آشنایی با بازیافت و مشارکت در آن برای حفظ محیط زیست، فواید استفاده نکردن از نایلون و پلاستیک در مصارف روزمره، خرید به اندازه و متناسب با احتیاج خانواده از مهم ترین سرفصل های آموزشی این کمپین است.
منبع: همشهری آنلاینbanima.ir: قدرت گرفته از سیستم مدیریت محتوای بانیما