آنسو فاتی؛ غایب بازی امشب بارسلونا
به گزارش مجله سرگرمی، مهاجم اسپانیایی آبی واناری ها به علت مصدومیت بازی امشب این تیم با رایو وایکانو را از دست داد.

به گزارش خبرنگاران، باشگاه بارسلونا با انتشار بیانیه ای اظهار داشت آنسو فاتی از ناحیه زانوی راست خود درد دارد و به همین دلیل در بازی امشب (چهارشنبه) این تیم با رایو وایکانو در هفته یازدهم لالیگای اسپانیا در اختیار رونالد کومان نخواهد بود. باشگاه بارسلونا بعلاوه اطلاع داد فرایند ریکاوری این مهاجم اسپانیایی زمان بازگشت او به میادین فوتبال را معین خواهد نمود.
فاتی 18 ساله که اخیراً از بند مصدومیتی طولانی مدت رهایی یافت و در چند بازی اخیر برای بارسلونا به میدان رفت، در بازی روز یکشنبه با رئال مادرید در اولین ال کلاسیکوی فصل از ناحیه زانو ضربه ای خورد و در دقیقه 74 جای خود را به سرخیو آگوئرو داد.
مهاجم اسپانیایی آبی واناری ها این فصل در 6 بازی (234 دقیقه از 540 دقیقه ممکن) این تیم را همراهی نموده و آمار دو گل زد و یک پاس گل را از خود برجای گذاشته است.
بارسلونا که در حال حاضر با 15 امتیاز در رده نهم جدول رده بندی لالیگاست، از ساعت 20:30 امشب به وقت تهران میهمان رایو وایکانو است.
منبع: خبرگزاری تسنیمnamasho.com: نماشو، طراحی سایت، سئو، چاپ و طراحی گرافیکی را به ما بسپارید.