آشنایی با خواص فلفل دلمه ای

به گزارش مجله سرگرمی، فلفل دلمه ای جزو سبزیجاتی است که مصرف آن فواید و خواص بی نظیری برای اعضای بدن به همراه دارد.

آشنایی با خواص فلفل دلمه ای

به گزارش خبرنگاران، فلفل دلمه ای دارای یک گیاه یک ساله با شاخه های نسبتاً سفت و گل های منفرد سفید رنگ است و جزو سبزیجات به شمار می آید و دارای ویتامین A و C در رنگ های قرمز، سبز، نارنجی، زرد و ... موجود است.

بر اساس نظر طب سنتی فلفل دلمه ای طبع گرم و خشکی دارد. به علت خواص فراوان این سبزی مورد توصیه پزشکان و متخصصان قرار گرفته است. ریز مغذی های فلاونوئید و بتاکاروتن موجود در فلفل دلمه ای سرشار از ویتامین C است.

کاهش پرخوری: به علت وجود آنتی اکسیدان لیکوپن در فلفل دلمه ای مصرف آن به کاهش پرخوری و در نتیجه کاهش وزن یاری می نماید. فیبر ها موجب حجیم شدن معده و فراگیری سطح چشمگیری از آن می شوند. در نتیجه باعث خارج شدن آسان مدفوع و جلوگیری از یبوست می گردد.

دشمن سرطان: وجود بتاکاروتن و ویتامین زیاد در این نوع سبزی موجب شده استفاده از آن به عنوان یک ضد سرطان مورد توصیه پزشکان قرار بگیرد.

داروی سرماخوردگی: ویتامین C به درمان و جلوگیری از ابتلا به سرماخوردگی یاری چشم گیری می نماید. فلفل دلمه ای دارای ویتامین C فراوانی است که موجب شده در عموم مردم به عنوان یک داروی موثر در سرماخوردگی یاد گردد.

مصرف فلفل دلمه ای در افراد سیگاری: توصیه می گردد به دلیل وجود ویتامین A در فلفل دلمه ای افراد سیگاری از مصرف آن اجتناب ننمایند، زیرا ویتامین A برای جلوگیری از ابتلا به سرطان ریه مفید است.

پیشگیری از سکته: توصیه می گردد برای جلوگیری از گرفتگی رگ ها و سکته قلبی از فلفل دلمه ای بهره ببرید.

دوست چشم: بتاکاروتن ماده ای قرمز رنگ که به تقویت چشم ها، درمان آب مروارید و جلوگیری از شب کوری یاری می نماید در فلفل دلمه ای نیز موجود است.

فلفل دلمه در بارداری: بر اساس گفته پزشکان عموم افراد در بارداری از فلفل دلمه ای استفاده می نمایند. البته توصیه می گردد برای مصرف این سبزی در دروان بارداری با پزشک معالج خود مشورت کنید.

فلفل دلمه نر و ماده: برای تشخیص نر و یا ماده بودن فلفل دلمه ای تعداد پایه های آن را بشمارید، فلفل دلمه دارای چهار پایه ماده و فلفل دلمه دارای سه پایه نر است.

بهبود عملکرد مغز: وجود مواد معدنی و مغزیِ مس و منگنز در فلفل دلمه ای، استفاده از آن موجب بهبود عملکرد مغز و حذف سم از بافت های مغز می گردد. ورزشکاران مبتلا به بیماری های قارچی برای درمان قارچ بدن خود از فلفل دلمه ای استفاده نمایند، زیرا فلفل دلمه ای خاصیت ضد قارچ پوستی و ضد باکتریایی دارد.

فلفل دلمه ای حاوی 0.8 گرم پروتئین، 0.3 گرم چربی، 9.3 گرم گلوسید، 2.1 گرم فیبر، 25.91 گرم آب، 5.46 میلی گرم ویتامین ویتامین ث، 025.01 میلی گرم ویتامین ب، 79.0 میلی گرم ویتامین ای، 146 میلی گرم پتاسیم، 20 میلی گرم فسفر، 41 میلی گرم کلسیم، 11 میلی گرم منیزیم، 8.0 میلی گرم آهن و 16.0 میلی گرم منیزیم است.

مصرف برخی از فلفل ها در برخی از افراد موجب بروز آلرژی می گردد؛ بنابراین افراد دارای پوست تحریک پذیر و حساس از مصرف این سبزی به طور جدی پرهیز نمایند. همچنین توصیه می گردد افراد دارای بیماری های گوارشی از فلفل دلمه ای به علت ایجاد نفخ استفاده ننمایند.

منبع: خبرنگاران

canadaro.ir: تور کانادا: مجله گردشگری و مسافرتی تور کانادا، ویزای کانادا

indiaro.ir: تور هند ارزان قیمت indiaro | تور بمبئی، گوا، آگرا، جیپور، تور مثلث طلایی، تور نوروز، بهار، تابستان، پاییز، زمستان

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 17 اردیبهشت 1401 بروزرسانی: 17 اردیبهشت 1401 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 115139

به "آشنایی با خواص فلفل دلمه ای" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آشنایی با خواص فلفل دلمه ای"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید