آخرین نقش آفرینی زنده یاد اشکان منصوری
به گزارش مجله سرگرمی، صبا/ فیلم سینمایی دینامیت به کارگردانی سیدمسعود اطیابی، آخرین نقش آفرینی اشکان منصوری خبرنگار و بازیگر سینما است که 2 اردیبهشت امسال در 40 سالگی درگذشت. وی که در پی عارضه کلیوی در بیمارستان بستری شده بود، به علت ابتلا به کرونا از جهان رفت.
زنده یاد منصوری دانش آموخته رشته بازیگری بود و در سال های فعالیت به اسم خبرنگار، جلوی دوربین چند فیلم سینمایی از جمله هزارپا و چند سریال از جمله هشت ونیم دقیقه و پایکوبی روی شیشه رفت.
سیدمسعود اطیابی کارگردان فیلم سینمایی دینامیت در مصاحبه با صبا در این باره گفت: اشکان منصوری جوان پویا و خوبی بود. به اسم خبرنگار، بی طرف و بی غرض بود. اگر خدا می خواست که زندگی اش ادامه پیدا کند، آینده خوبی می شد برایش متصور بود. به لحاظ اخلاقی متواضع و بسیار سالم بود.
وی ادامه داد: اشکان علاقمند و قانع بود. در 2-3 پروژه ای که در خدمتش بودیم، طوری که در شان و لیاقتش بود، کاری برایش نکردیم، اما قانع بودنش من را همواره شاد می کرد. در تگزاس نقش بهتری بهش داده بودیم اما وقتی اتفاقی افتاد که آن نقش نشد، خودش راحت پذیرفت و نقش کوچکی را که در حد یک دقیقه هم نبود، انتخاب کرد.
اطیابی در خاتمه گفت: اشکان از کوچکترین چیزی که داشت، ابراز رضایت می کرد که به نظرم روحیه بسیار خوبی است و در جامعه ما باید برقرار گردد. اشکان این طور بود.
زنده یاد اشکان منصوری خبرنگار و بازیگر سینما مدتی هم در خبرگزاری صبا مشغول به فعالیت بود.
مصطفی قاسمیان
منبع: همگردیاخذ ویزا: اخذ ویزا | مجله گردشگری و مسافرتی ویزارو
وبسایت دانشجویی: وبسایت دانشجویی، اینجا محلی برای فعالیت دانشجویان علاقمند به تکنولوژی است