گوشی تاشو هواوی میت ایکس در تاریخ مقرر عرضه می گردد
به گزارش مجله سرگرمی، بعد از اعلام تصمیم سامسونگ برای به عقب انداختن عرضه گلکسی فولد، شایعاتی مبنی بر احتمال تاخیر در عرضه هواوی میت ایکس منتشر شد که حالا به نظر می رسد چنین گزارش هایی صحت ندارند. یکی از مقام های ارشد هواوی طی مصاحبه ای با Phoenix Technology اعلام نموده که این اخبار صرفا شایعه هستند و به هیچ عنوان حقیقت ندارند. او در ادامه خاطرنشان نموده که مطابق برنامه از پیش معین شده، هواوی میت ایکس در ماه ژوئن (خرداد-تیر) روانه بازار خواهد شد.

نوع طراحی هواوی میت ایکس سوالاتی را در خصوص میزان دوام آن مطرح نموده است. زیرا این گوشی به طرف بیرون باز می گردد و به همین خاطر دو طرف نمایشگر اولد آن در معرض انواع آسیب ها قرار می گیرد. در هر صورت، ظاهرا هواوی نسبت به طراحی این گوشی اطمینان زیادی دارد و دلیل برای به تاخیر انداختن عرضه آن نمی بیند.
از طرفی دیگر، گلکسی فولد از طراحی تاشو به سمت داخل بهره می برد ولی طبق بیانیه ای که سامسونگ منتشر نموده، ظاهرا بخش های از ناحیه لولا احتمالا برای نمایشگر مشکل زا هستند و تا حدی می توانند به پنل انعطاف پذیر این گوشی آسیب برسانند. با توجه به انتشار اخبار مربوط به مسائل گلکسی فولد، بدون شک هواوی در این مدت باقی مانده نسبت به عرضه نهایی میت ایکس، با دقت بیشتری آزمایش های مختلف را انجام می دهد.
منبع: Phone Arena
منبع: دیجیکالا مگپرنده پارسی: پرنده پارسی: آخرین اخبار و مقالات خبری و تحلیلی
دور زمین: دور زمین: آشنایی با زیبایی های دنیا در مجله سرگرمی و گردشگری