گوشی آنر V40 دارای شارژ 66 واتی خواهد بود

به گزارش مجله سرگرمی، انتظار می رود آنر ماه آینده از V40 رونمایی کند که گفته می گردد با نام رمز YORK و دارای نام مدل YOK-AN10 است. هنوز خبری رسمی از آنر در خصوص V40 منتشر نشده است، اما این تلفن هوشمند توسط 3C گواهی شده است و پشتیبانی از شارژ 66 وات را نیز نشان می دهد.

گوشی آنر V40 دارای شارژ 66 واتی خواهد بود

به گزارش سرویس آی نی و فناوری انتخاب، در ابتدا شایعه شده بود که V40 دارای دو نسخه است: یکی مجهز به Kirin SoC و دیگری مجهز به چیپ ست Mediatek در راس آن. اما گفته می گردد این شرکت نسخه Kirin را کنار گذاشته و احتمالاً تلفن دارای Dimensity 1000+ در بخش سخت افزاری خواهد بود.

همچنین شایعه شده است که V40 دارای صفحه نمایش 120 هرتزی است و از چهار یا پنج دوربین در پشت بهره می برد و دوربین اصلی از سنسور 50 مگاپیکسلی استفاده می نماید.

dorezamin.com: دور زمین | سفر به دور زمین هیچوقت اینقدر آسون نبوده! تور ارزان، تور لحظه آخری، اروپا، تور تایلند، تور مالزی، تور دبی، تور ترکیه

pariha.com: پریها | مجله گردشگری، تور لحظه آخری، تور ارزان قیمت، سفرنامه گردشگری

منبع: انتخاب
انتشار: 17 آبان 1400 بروزرسانی: 17 آبان 1400 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 125180

به "گوشی آنر V40 دارای شارژ 66 واتی خواهد بود" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "گوشی آنر V40 دارای شارژ 66 واتی خواهد بود"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید