پیشرفت 70 درصدی فاز اول مجموعه فرهنگی گردشگری بام میبد
به گزارش مجله سرگرمی، خبرنگاران/یزد شهردار میبد از پیشرفت 70 درصدی فاز اول مجموعه فرهنگی گردشگری بام میبد در قالب پردیس ورزشی و تفریحی اطلاع داد.

علیرضا نقوی در گفت وگو با خبرنگاران ضمن بیان این که ایجاد پارک و فضای سبز تاثیر مستقیم بر تعاملات روحی روانی و زندگی روزمره افراد جامعه دارد، گفت: فضای سبز و پارک بر کیفیت زندگی مردم اثر بسزایی دارد و می توان گفت از اجزای کلیدی توسعه و نشاط و پویایی اجتماعی هستند که نقش ماندگاری را ایجاد می نمایند.
وی از ایجاد پنج پردیس در قالب مجموعه فرهنگی گردشگری بام میبد اطلاع داد و عنوان نمود: این طرح شش فازی شامل پردیس ورزشی و تفریحی به منظور ایجاد تقویت روحیه شادی و نشاط برای بچه ها، نوجوانان و بزرگسالان در فضاهای مناسب و استاندارد، پردیس موزه و میراث فرهنگی با موضوع معرفی تاریخ هنر، فرهنگ و آداب و رسوم شهر میبد به گردشگران، پردیس فرهنگ و هنر در راستای تقویت حس مکان و تاکید بر هویت فرهنگی و بومی، پردیس طبیعت و سلامت(باغ سلامت بانوان) که نمونه کوچک شده از اکوسیستم های طبیعی کویر با آب است و در نهایت پردیس خورگشت(کمپ و پیک نیک) با ایجاد فضایی برای تفریح یک روزه شهروندان و گردشگران از اقصی نقاط کشور است.
نقوی اضافه کرد: یکی از اهداف شهرداری توسعه فضاهای فرهنگی، هنری و تفریحی در شهر است و به همین منظور و با توجه به استقبال شهروندان از برنامه های اجرا شده در فضاهای باز و نوع اقلیم آب و هوایی میبد و نبود آمفی تئاتر روباز در شهرستان، ایجاد آمفی تئاتر وسینمای روباز با ظرفیت 800 نفر در قسمت پردیس تفریحی ورزشی نیز در دستور کار قرار گرفته است.
شهردار میبد در سرانجام اظهار کرد: در حال حاضر 70 درصد از پردیس تفریحی- ورزشی با هزینه ای بالغ بر 28 میلیارد ریال شامل ساخت آمفی تئاتر و سینمای روباز، ساماندهی و کف سازی محوطه داخلی، ایجاد زمین بازی بدمینتون، تنیس، والیبال، چمن مصنوعی فوتبال و فضای مناسب سازی برای بازی بچه ها، ایجاد راستا دوچرخه سواری و پیاده روی در حال اجراست.
منبع: خبرگزاری ایسناdorezamin.com: دور زمین | سفر به دور زمین هیچوقت اینقدر آسون نبوده! تور ارزان، تور لحظه آخری، اروپا، تور تایلند، تور مالزی، تور دبی، تور ترکیه