پدرو به رم ملحق می گردد
به گزارش مجله سرگرمی، بال اسپانیایی آبی پوشان لندنی در تابستان پیش رو به جالوروسی ملحق می گردد.

به گزارش خبرنگاران، شبکه تلویزیونی اسکای اسپورتس با انتشار خبری فوری مدعی شد پدور رودریگس در خاتمه فصل جاری با خاتمه یافتن قراردادش به رم ملحق خواهد شد. فابریتزیو رومانو، خبرنگار اسکای اسپورتس اطلاع داد؛ این بازیکن اسپانیایی برای امضای قراردادی دو ساله با باشگاه رم به توافق رسیده است.
طبق این گزارش؛ پدرو به ازای هر فصل 3.5 میلیون یورو از رم دستمزد دریافت خواهد نمود و قرارداد او قابلیت تمدید برای سال سوم را دارد. این بال اسپانیایی که تابستان 2015 با قراردادی به ارزش 27 میلیون یورو از بارسلونا به چلسی پیوست، در این تیم لندنی نتوانست صندلی ثابتی در ترکیب اصلی برای خود دست و پا کند.
پدرو که سه روز دیگر 33 ساله می گردد و مورد توجه باشگاه هایی همچون یوونتوس و السد قطر هم قرار گرفته است، اخیراً در گفت وگو با برنامه لارگرو از شبکه رادیویی کادناسر اسپانیا، گفته بود: پیشنهادهای زیادی از کشورهای مختلف دارم و ارزیابی خواهم کرد که چه کار کنم. واقعاً نمی دانم قرار است چه اتفاقی بیفتد.
پدور این فصل تنها در 18 بازی آبی پوشان لندنی را همراهی نموده که حاصل آن 2 گل زده و 3 پاس گل بوده است.
منبع: خبرگزاری تسنیمcruisero.ir: کشتی کروز: سفری لوکس و در عین حال مقرون به صرفه به اقیانوس ها