نظری: استقلال را دوست دارم اما الان بازیکن نساجی هستم

به گزارش مجله سرگرمی، محمدمهدی نظری، مهاجم تیم نساجی مازندران گفت: استقلال تیم مورد علاقه من است، ولی در حال حاضر بازیکن تیم نساجی هستم.

نظری: استقلال را دوست دارم اما الان بازیکن نساجی هستم

به گزارش، محمدمهدی نظری در خصوص بازی هفته یازدهم لیگ برتر تیم فوتبال نساجی مقابل تیم استقلال گفت: بازی با استقلال مثل همه بازی ها سه امتیاز دارد. با این تفاوت که به سه امتیاز این بازی احتیاج داریم و باید با قدرت به مصاف این حریف سرسخت برویم.

وی با اشاره به سابقه بازی خود در تیم استقلال گفت: استقلال تیم مورد علاقه من است، ولی در حال حاضر بازیکن نساجی هستم و پیروزیت این تیم برای من از هر چیزی مهمتر است. به همین دلیل کوشش می کنم در صورت بازی در این ملاقات برای تیم گل بزنم و مثمرثمر بازی باشم.

بازیکن تیم فوتبال نساجی با اشاره به شرایط این تیم توضیح داد: تیم خوبی داریم و از فصل قبل بهتر بازی می کنیم. البته خیلی خوش شانس نبودیم و اگر توپ هایمان به گل تبدیل می شد صندلی بهتری در جدول داشتیم. اگر بازی های ما را دیده باشید حتما متوجه شدید که موقعیت های زیادی ایجاد می کنیم، ولی در ضربات آخر بدشانس و بی دقت هستیم. امیدوارم بدشانسی دست از سر تیم ما بردارد و از بازی با استقلال فوتبال روی خوش خود را به ما نشان دهد.

نظری در خصوص عدم گلزنی اش در فصل جاری اظهار داشت: همه سعی خود را می کنم تا مثل فصل قبل برای نساجی گل بزنم. متاسفانه با وجود کوشش بسیاری که همه بازیکنان انجام می دهند در گلزنی پیروز نبودم. شاید استرس روی کیفیت کار تیم ما تاثیر گذاشته است. امیدوارم در ادامه عملکرد بهتری داشته باشیم.

منبع: میزان

picosho.ir: پیکوشو: تصاویر گردشگری ایران و جهان

gitiro.ir: گیتی رو: مجله گردشگری و مسافرتی، خبری و ورزشی

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 17 اردیبهشت 1401 بروزرسانی: 17 اردیبهشت 1401 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 58979

به "نظری: استقلال را دوست دارم اما الان بازیکن نساجی هستم" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "نظری: استقلال را دوست دارم اما الان بازیکن نساجی هستم"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید