نتیجه جر و بحث با برانکو: اخراج بیرانوند از تمرین
به گزارش مجله سرگرمی، بیرانوند وقتی برای توجیه اشتباهش صدایش را بالا برد، از تمرین اخراج و به تمرین جداگانه محکوم شد.

به گزارش خبرنگاران ، این را دیگر همه بازیکنان پرسپولیس باید درک نموده باشند که برانکو ایوانکوویچ به رغم رفتارهای پدرانه اش، هرگز از فلسفه خود دست برنمی دارد و بی احترامی و بازیکن سالاری را حتی اگر شوخی هم باشد، برنمی تابد. دلیل اخراج علیرضا بیرانوند از تمرین امروز هم چیزی جز این نبود. البته اسمش را نمی شود اخراج گذاشت اما هر چه بود، دروازه بان ملی پوش پرسپولیس مجبور شد تمرین را ترک و برای دقایقی به طور جداگانه زیر نظر ایگور پانادیچ تمرین کند. هر چند در نهایت به تمرین گروهی برگشت.
ماجرا به بازی دستگرمی پرسپولیسی ها در تمرین امروز برمی شود. جایی که بازیکنان بعد از گرم کردن، به بازی فوتبال مشغول بودند که تکرار یک اشتباه، فریاد برانکو را به آسمان برد. این اشتباه را علیرضا بیرانوند مرتکب شد که چندمین خروج نامطمئنش از دروازه باعث عصبانیت سرمربی شد.
برانکو ایوانکوویچ که چند دقیقه پیش از آن هم به این دروازه بان ملی پوش تذکر داده بود، این بار بر سر او فریاد کشید و عجیب اینکه بیرانوند هم با صدای فریاد او از کوره در رفت و حاضر به قبول اشتباهش نبود. او به یکباره فریاد زد که شجاع مقصر بود، نه من. او این حرف را چندین بار تکرار کرد و اصرار داشت مترجم برانکو ترجمه اش کند که اشتباه بزرگ ترش همین بود چرا که آقای سرمربی صدایش را بالاتر برد و این دروازه بان را از بازی تمرینی اخراج کرد. البته یک اخراج موقت چرا که علیرضا بیرانوند بعد از حدود ده دقیقه تمرین زیر نظر ایگور، به دستور برانکو به تمرین برگشت و دوباره درون دروازه ایستاد.
2 - 250
منبع: ایران ورزشیpersinablog.ir: پرسینا بلاگ: سیستم مدیریت محتوا پرسینا
koreandream.ir: رویای کره ای: مجله گردشگری و مسافرتی