مهدی افهمی مدیر ارتباطات و امور بین الملل ایران خودرو شد

به گزارش مجله سرگرمی، در حکمی از سوی مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو، مهدی افهمی به عنوان مدیر ارتباطات و امور بین الملل این خودروساز منصوب و معرفی گردید.

مهدی افهمی مدیر ارتباطات و امور بین الملل ایران خودرو شد

به گزارش ایکوپرس، در این حکم آمده است: با اعمال تدابیر لازم و با بهره گیری موثر از توان و شایستگی های منابع مدیریتی و تخصصی موجود و کارآمد، طرح ریزی و برنامه ریزی مدیریت فوق به نحوی ساماندهی گردد که سیاست های ارتباطات عمومی در تعامل با کارکنان و تمامی ذینفعان، هم فکری با سازمان ها و نهاد های تخصصی، تقویت فعالیت های اثرگذار و بهره گیری از ظرفیت تمامی رسانه ها به منظور انعکاس رخداد ها و اقدام های اجرا شده در راستای ارتقای صندلی و تصویر بیرونی گروه صنعتی ایران خودرو به نحوی اثربخش محقق گردد.

مهدی افهمی دارای 21 سال سابقه فعالیت رسانه ای، تجربیات ارزشمندی در این حوزه کسب نموده و مسوولیت های مختلفی را برعهده داشته است. از جمله سوابق وی می توان به سردبیری گروه های مختلف خبری، مدیریت اداره اخبار و رسانه های نوین، روابط عمومی و امور بین الملل خبرنگاران اشاره نمود. وی همچنین مدیریت سایت خبرگزاری صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران را در کارنامه حرفه ای خود ثبت نموده است.

راه اندازی و مدیریت فنی و محتوایی 13 پرتال خبری در معاونت سیاسی سازمان صدا و سیما و تدریس دوره های آموزشی مبانی خبر، مصاحبه، گزارش نویسی و سواد رسانه ای در سازمان صدا و سیما نیز بخش دیگری از سوابق وی به شمار می رود.

عینک گوچی: مهسان بلاگ | سیستم مدیریت محتوای مهسان

منبع: فرارو
انتشار: 17 اردیبهشت 1401 بروزرسانی: 17 اردیبهشت 1401 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 95968

به "مهدی افهمی مدیر ارتباطات و امور بین الملل ایران خودرو شد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "مهدی افهمی مدیر ارتباطات و امور بین الملل ایران خودرو شد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید