مرگ کودک 4 ساله زیر چرخ های ماشین پدر

به گزارش مجله سرگرمی، رئیس پلیس راه استان از وقوع 2 فقره تصادف منجر به مرگ طی 24 ساعت گذشته در زنجان اطلاع داد.

مرگ کودک 4 ساله زیر چرخ های ماشین پدر

به گزارش خبرنگاران به نقل از خبرگزاری صداوسیما، رئیس پلیس راه استان زنجان ، از وقوع 2 فقره تصادف در محور زنجان دندی و اتوبان زنجان- تبریز اطلاع داد.

سرهنگ عظیمی اضافه کرد: ساعت 5 عصر دیروز یکشنبه یک دستگاه کشنده ولوو بر اثر و عدم توانایی در کنترل وسیله نقلیه و سرعت مطمئنه در محور زنجان-دندی واژگون شده و در حین واژگونی نیز یک دستگاه کامیون با کشنده ولوو برخورد کرد که راننده ولوو در دم جان باخته و راننده کامیون نیز مصدوم شده است.

وی بابیان اینکه ساعت 11 نیمه شب گذشته نیز یک مورد واژگونی خودروی سواری پرادو در اتوبان زنجان تبریز گزارش شد، گفت: خودرو به علت خستگی و خواب آلودگی راننده واژگون شده و کودک 4 ساله خانواده به بیرون از خودرو پرت شده و زیر چرخ های اتومبیل پدر جان خود را از دست داده است.

رئیس پلیس راه استان زنجان از رانندگان خواست تا همیشه با سرعت مطمئن در جاده ها تردد نموده و هنگام خستگی و خواب آلودگی رانندگی نکنند تا دیگر شاهد وقوع چنین حوادث تلخی نباشیم.

pariha.com: پریها مجله گردشگری، خبری، موفقیت، آشپزی و سرگرمی میباشد.

cruisero.ir: کشتی کروز: سفری لوکس و در عین حال مقرون به صرفه به اقیانوس ها

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 8 آبان 1400 بروزرسانی: 8 آبان 1400 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 148504

به "مرگ کودک 4 ساله زیر چرخ های ماشین پدر" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "مرگ کودک 4 ساله زیر چرخ های ماشین پدر"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید