مدال طلای گرندپری 2019 را بر گردن حسینی
به گزارش مجله سرگرمی، میرهاشم حسینی تکواندوکار توانمند کشورمان پیروز شد با غلبه بر تمامی رقبای خود دومین مدال طلای گرندپری در سال 2019 را به نام خود ثبت نماید.

به گزارش به نقل از روابط عمومی فدراسیون تکواندو، مرحله دوم مسابقات گرندپری در سال 2019 از ساعت 4:30 بامداد (به وقت ایران) امروز (آدینه - 22 شهریورماه) با حضور 32 تکواندوکار برتر دنیا در هر 4 وزن المپیکی مردان و زنان در چیبا ژاپن شروع و به مدت 3 روز ادامه دارد.
امروز و در نخستین روز این رقابت ها، مبارزات اوزان 68- کیلوگرم مردان و 57- و 67+ کیلوگرم زنان در حال برگزاری است که میرهاشم حسینی و سروش احمدی در وزن 68- کیلوگرم به عنوان نخستین نمایندگان ایران بودند.
میرهاشم حسینی هوگوپوش وزن دومی ایران با از پیش رو برداشتن حریفان خود توانست بر سکوی قهرمانی بایستد و 40 امتیاز المپیکی را به نام خود ثبت کند.
حسینی در نخستین دیدار روبن ناوا از مکزیک را 19 بر 12 از پیش رو برداشت؛ سپس در مصاف با جاویر پرز پولو اسپانیایی در انتها راند دوم و با نتیجه 21 بر یک رجحان رسید. وی در ادامه با سروش احمدی دیگر نماینده کشورمان در این وزن مبارزه کرد و نتیجه را 10 بر 2 به نفع خود به انتها رساند.
تکواندوکار وزن 68- کیلوگرم در مرحله نیمه نهایی برابر ادیوال پونتس برزیلی با نتیجه 10 بر 4 پیروز شد و در فینال نیز کریستین مک نیش را در دیداری حساس با نتیجه 36 بر 20 شکست داد و دومین مدال طلای گرندپری سال 2019 را بر گردن آویخت.
راهنمایی این تیم برعهده فریبرز عسکری به عنوان سرمربی و علی محمد بسحاق به عنوان مربی است.
لازم به ذکر است؛ این رقابت ها G4 می باشد و به نفرات اول تا سوم به ترتیب 40، 24 و 14.4 امتیاز در راستای افزایش رنکینگ المپیک و همچنین پنج، سه و هزار دلار جایزه نقدی تعلق می گیرد.
منبع: باشگاه خبرنگاران جوانdorezamin.com: دور زمین: آشنایی با زیبایی های دنیا در مجله سرگرمی و گردشگری
pariha.com: پریها مجله گردشگری، خبری، موفقیت، آشپزی و سرگرمی میباشد.