لغزندگی جاده ها در مناطق کوهستانی شمال شرق، البرزمرکزی وشرقی
به گزارش مجله سرگرمی، تهران - خبرنگاران - بر اساس پیش بینی سازمان هواشناسی طی سه روز آینده (اول تا سوم فروردین) بارش برف منجر به لغزندگی و اختلال در تردد جاده های کوهستانی شمال شرق، البرز مرکزی و شرقی می گردد.
فریبا گودرزی کارشناس سازمان هواشناسی روز پنج شنبه در گفت و گو با خبرنگار علمی خبرنگاران گفت: با توجه به لغزنده بودن جاده ها در مناطق کوهستانی توصیه می گردد هموطنانی که قصد سفر به این مناطق را دارند تجهیزات کامل به همراه داشته باشند.
وی اضافه کرد: امروز (اول فروردین) سواحل دریای خزر، شمال شرق، استان های واقع در ارتفاعات و دامنه های جنوبی البرز ، بعضی از مناطق شمال غرب و بخش هایی از مرکز کشور بارندگی خواهد داشت که بارش ها در ارتفاعات و مناطق سردسیر به شکل برف خواهد بود.
وی اظهارداشت: آدینه و شنبه نیز برای شمال شرق، بعضی نقاط شمال غرب، جنوب شرق و هرمزگان بارش پیش بینی شده است.
گودرزی ادامه داد: فردا نیمه شمالی خراسان رضوی و بخش هایی از خراسان شمالی بارندگی خواهند داشت که سبب می گردد در مناطق سردسیر و ارتفاعات بارش برف، مه آلودگی، یخبندان کاهش دید رخ دهد.
به گفته وی از فردا آدینه تا یکشنبه هفته آنده آبهای جنوب کشور مواج و توفانی است.
*** احتمال بارش پراکنده و وزش باد شدید در تهران
کارشناس سازمان هواشناسی اضافه کرد: تهران امروز در بعضی ساعات افزایش ابر، احتمال بارش پراکنده، گاهی وزش باد شدید شدید، فردا آسمانی صاف تا کمی ابری و گاهی وزش باد را خواهیم داشت، کمینه دمای امروز تهران 5 درجه بالای صفر بود و بیشینه دما به 12 درجه بالای صفر می رسد.
گودرزی گفت: دوم و سوم فروردین دمای تهران دو تا سه درجه افزایش خواهد داشت، دیگر روند دما در پایتخت کاهش نیست بلکه روند افزایش نسبی است.
وی گفت: شهرکرد با دمای منفی 7، همدان منفی 5 و اهواز با دمای 26 درجه بالای صفر و بندرعباس 25 درجه بالای صفر به ترتیب سردترین و گرمترین نقاط کشور در 24 ساعت گذشته بودند.
علمی 9014**1535
منبع: ایرناtafreh.ir: طفره | نگاه نقادانه به اخبار و رویدادهای روزانه
manotosport.ir: ورزش من و تو | مجله خبری و ورزشی، اخبار ورزشی
spaceweb.ir: مجله فضای وب | مجله فناوری های کابردی در گردشگری و مسافرتی