فولاد- شهر خودرو، حالا وقت صعود است
به گزارش مجله سرگرمی، هفته نوزدهم لیگ برتر فوتبال امروز(چهارشنبه) با انجام یک بازی شروع می گردد.

به گزارش خبرنگاران، هفته نوزدهم لیگ برتر فوتبال ایران امروز (چهارشنبه) با انجام یک مسابقه شروع می گردد.
در این ملاقات تیم های فوتبال فولاد و شهر خودرو از ساعت 16 و در استادیوم شهدای فولاد به مصاف هم می فرایند.
شهر خودرو که در هفته های آخر نیم فصل اول از صدر جدول دور شد با پیروزی برابر الرفاع و السیلیه پیروز شد به مرحله گروهی لیگ قهرمانان صعود کند و خون تازه در رگ هایش جریان پیدا کند. آن ها با پیروزی برابر ماشین سازی هم 30 امتیازی شدند و در رده ششم قرار گرفتند. با جدایی گل محمدی درست قبل از مسابقات آسیایی کمتر کسی از مجتبی سرآسیایی انتظار داشت تا تیمش را در دو جدال سخت پیروز از میدان خارج کند و در لیگ هم دوباره خودی نشان دهد. به نظر می رسد آن ها همانند فصول گذشته تیمی یکدست را تشکیل داده اند و حتی بدون نام های بزرگ نمی خواهند به هیچ حریفی باج دهند. هر چند آن ها در نیم فصل سروش رفیعی را از دست دادند اما با جذب خلعتبری و محمد قاضی سعی کردند از میزان تجربه تیم شان کاسته نگردد. حریف آن ها یعنی فولاد در این فصل مقتدرانه عمل نکرده اما بازی برابر آن ها برای بیشتر تیم ها سخت از آب درآمده است.
فولادی ها در این فصل به جز یک بار که توانستد سه پیروزی متوالی به دست بیاورند در باقی بازی هایشان نتوانستد برد را با برد تکرار نمایند و درست زمانی که می توانستند از شکست حریفانشان در جدول، استفاده نمایند و بالا بیایند بازی هایشان را با تساوی و شکست به خاتمه رساندند. به همین دلیل فولادی ها که می توانستند در صندلی بهتری باشند حالا در رده هشتم و با 24 امتیاز قرار دارند. نکونام، سرمربی فولاد و باقی نیمکت نشینان این تیم در بازی آخرشان برابر سپاهان چند باری در اعتراض به داوری از کوره در رفتند و نکونام هم در نشست خبری از قلعه نویی انتقاد کرد و درباره داوری هم گفت باید طوری بازی نمایند که اشتباهات داوری روی نتایجشان تاثیر نگذارد.
این مسابقه برای هر دو تیم حیاتی است چرا که برای این دو تیم میانه جدول حالا بهترین فرصت است که خودشان را به بالای جدول نزدیک تر نمایند.
منبع: خبرگزاری ایسناrugozar.ir: مجله روگذر: مجله اخبار گردشگری
fastnote.ir: یادداشت سریع: گلچین اخبار و مقالات روز