عشایر در طول تاریخ کشور همواره عاشق وطن خود بوده اند
به گزارش مجله سرگرمی، به گزارش خبرنگاران، محمد نوذری روز شنبه در مراسم بزرگداشت شهید جانباز سردار نامدار نجفی با بیان این مطلب اضافه کرد: در طول تاریخ عشایر هیچ گاه به کشور خیانت ننموده اند و همواره مرزداران غیوری بوده اند که از کشور ، وطن و میهن خود دفاع نموده اند.
وی ادامه داد: عشایر همواره دیندار و عاشق وطن خود بوده اند و زندگی بسیار مظلومانه ای داشته اند و شهادت و کشته شدن آنان نیز بسیار مظلومانه رخ داده است.
نوذری با اشاره به دلاوری ها و رشادت های سردار شهید نامدار نجفی، توضیح داد: این سردار بزرگ فقط به خاطر دینداری و وطن پرستی از کیان و کشور خود دفاع نموده و مظلومانه هم به شهادت رسید.
وی با بیان ارزش های فرهنگ ایثار و شهادت در بین عشایر توضیح داد: امروزه ما به شدت احتیاج به چنین روحیات و تفکراتی داریم و به خصوص در این شرایط کشور روحیه ایثارگری و فداکاری به شدت مورد احتیاج است.
منبع: mehrnews.combanima.ir: قدرت گرفته از سیستم مدیریت محتوای بانیما
batask.ir: مترجم آنلاین، دارالترجمه آنلاین