عجیب ترین و چندش آورترین غذاهای دنیا

به گزارش مجله سرگرمی، گاهی در زندگی چیزهایی می بینیم یا می شنویم که شاید باورش برایمان سخت و یا غیرقابل درک باشد، بنابراین آن ها را عجیب و حتی گاهی دور از عقل و منطق می دانیم. این موارد عجیب می تواند هرچیزی حتی غذا خوردن را شامل گردد که بسته به فرهنگ، جغرافیا و دین و آیین، متغیر است.

عجیب ترین و چندش آورترین غذاهای دنیا

کاسو مارزو در ایتالیا

کاسو مارزو نام پنیری است که در مناطق کوهستانی جزیره ساردینیا ایتالیا توسط روستائیان از شیر گوسفند تهیه می گردد، این پنیر در زبان ایتالیایی به معنای پنیر فاسد است و به عنوان خطرناک ترین پنیر دنیا شناخته می گردد و برخلاف انتظار، محبوبیت زیادی در بعضی از مناطق ایتالیا دارد. حشرات در این پنیر تخم گذاری می نمایند و لاروهایی در آن ایجاد می گردد که آغاز به خوردن چربی های پنیر و هضم آنان می نمایند.

گفته می گردد کاسو مارزو تنها تا زمانی که کرم ها در آن زنده هستند قابل استفاده است و بعد از آن کاملا فاسد به حساب می آید بنابراین ایتالیایی ها تا زمانی که کرم ها درون پنیر فعال هستند آن را می خورند و با وجود آنکه این لاروها می توانند تا حدود 15 ساعت بالا بپرند و حین درست کردن ساندویچ مشکل سازی نمایند.

خرید و فروش پنیر کاسو مارزو به دلیل خطرناک بودن آن و ایجاد بیماری های مختلف از سوی وزارت بهداشت ممنوع شده اما مردم آن را برای مصارف خانگی خود درست می نمایند و در بازارهای سیاه به فروش می گذارند.

رتیل در کامبوج

در خیابان های فرعی در سراسر کامبوج ، حشرات سرخ شده بسیار پرطرفدار است و به عنوان یک میان وعده عالی در نظر گرفته می گردد. آن ها در روغن سیر سرخ می شوند، از خارج ترد و از داخل گوشتی هستند. هرچند عمده این حشرات را رتیل ها و عنکبوت ها تشکیل می دهند اما سوسک ها و ملخ ها نیز از دست آنان در امان نیستند.

میوه دوریان، بیشتر در کشورهای جنوب شرقی آسیا

دوریان جزو مواردی است که یا آن را دوست دارید یا از آن متنفر هستید. این میوه بوی به شدت بدی دارد که باعث شده ورود آن به هتل ، هواپیما، وسایل نقلیه و سایر مکان های عمومی ممنوع باشد. افرادی که با آن برخورد داشته اند بوی آن را بسیار متعفن دانسته و به چیزی شبیه ماهی گندیده نسبت می دهند بنابراین تعجب می نمایند چطور ممکن است عده ای دیگر اقدام به خوردن چنین چیزی نمایند. در صورتی که هواداران این میوه نظر متفاوتی دارند و معتقدند هرکس یک بار این میوه را بخورد معتاد آن می گردد.

بالوت در فیلیپین (و سایر مناطق جنوب شرقی آسیا)

بالوت به عنوان یک غذای خوشمزه در فیلیپین در نظر گرفته می گردد، یک تخم اردک نابارور یا همان جنین اردک که جوشانده شده و سپس به همراه کمی نمک و سرکه خورده می گردد. یک توریست که این غذا را در فیلیپین امتحان نموده است می گوید: پیشنهاد می کنم هنگام خوردن این غذا چشمان خود را ببندید وگرنه با صحنه چندش آوری روبرو می شوید. اگر تخم اردکی که پخته شده کم سن دار تر باشد ممکن است در آن چند پر و یک منقار هم پیدا کنید.

خوکچه هندی در آمریکای جنوبی (پرو ، اکوادور ، بولیوی)

خوکچه هندی از گذشته های دور به عنوان یک حیوان آزمایشگاهی شناخته می گردد و در بسیاری از کشورها به عنوان یک حیوان دست آموز در خانه ها نگهداری می گردد، بنابراین اگر یک خوکچه هندی یا همستر خانگی دارید، به آن ها بگویید خوش شانس هستند که در آمریکای جنوبی قرار نگرفتند زیرا در آنجا خوکچه هندی به عنوان یک غذای خوشمزه در نظر گرفته می گردد. سرخ شده و تفت داده می گردد تا زمانی که از خارج ترد گردد، اغلب آن را با سیب زمینی یا برنج به همراه چیلی سرو می نمایند.

هاگیس در اسکاتلند

هاگیس که بیشتر به عنوان یکی از غذاهای ملی اسکاتلند شناخته می گردد، یک پودینگ خوش طعم است که از قلب، جگر و ریه های گوسفند تشکیل شده و همراه با آرد جو دوسر و ادویه جات مختلف خرد و مخلوط می گردد. بعد از اینکه آن را به صورت سوسیس مانند درآوردند، در معده گوسفند می ریزند و پخته می گردد. این غذا جزو غذاهای ارزان است که عموم مردم توانایی خرید آن را دارند و در فست فود هم به عنوان همبرگر و سوسیس استفاده می گردد. معمولا آن را به همراه مقداری سرشیر، شلغم و پوره سیب زمینی هم سرو می نمایند.

پای مرغ در آسیا و البته سایر نقاط دنیا

گرچه پای مرغ به عنوان یک غذای خوشمزه چینی شناخته می گردد اما در سراسر دنیا خورده می گردد. در چین این غذا در بخار سس شیرین و بعضی ادویه ها پخته می گردد، شما با خوردن پای مرغ مقدار کمی کلاژن، چربی و گوشت دریافت می کنید. اعتقاد بر این است که پای مرغ منبع غنی کلسیم و ویتامین D است و خوردن آن به شما پوستی سالم و جوان و می دهد و فواید زیادی برای سلامتی دارد. کشورهای دیگر مانند جامائیکا و آفریقای جنوبی نیز نسخه های خاص خود را از این غذای استخوانی دارند.

ستاره دریایی در چین

یک توریست به اسم جیم می گوید: وقتی شنیدم که ستاره های دریایی در چین سرخ و خورده می شوند باور نمی کردم و در حالی که من می دانم مردم چین تقریباً همه چیز را می خورند، اما خوردن یک ستاره دریایی من را گیج می نماید. من شخصاً هرگز آن را نخورده ام، زیرا نمی توانستم خودم را به آن برسانم.

گروه ساختمانی آبان: گروه ساختمانی آبان: بازسازی ساختمان و تعمیرات جزئی و کلی و طراحی ویلا و فضای سبز و روف گاردن، طراحی الاچیق، فروش درب های ضد سرقت را زا ما بخواهید.

منبع: گردشبان
انتشار: 31 مرداد 1400 بروزرسانی: 31 مرداد 1400 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 135994

به "عجیب ترین و چندش آورترین غذاهای دنیا" امتیاز دهید

1 کاربر به "عجیب ترین و چندش آورترین غذاهای دنیا" امتیاز داده است | 4 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "عجیب ترین و چندش آورترین غذاهای دنیا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید