طرز تهیه اسپاگتی ساده بدون گوشت ، سفری به دنیای طعم ها و سلامتی
به گزارش مجله سرگرمی، همه ما اسپاگتی را به عنوان یک غذای خوشمزه و سیرکننده میشناسیم. اما چه میشود اگر به شما بگوییم که میتوان این غذا را بدون استفاده از گوشت، به همان اندازه لذیذ و حتی مغذیتر تهیه کرد؟ اسپاگتی گیاهی، دنیایی از طعمها و رنگها را به سفره شما میآورد و در عین حال، گزینهای ایدهآل برای گیاهخواران، وگانها و افرادی است که به دنبال یک رژیم غذایی سالمتر هستند.
برای مطالعه بیشتر با pariha.com: سیستم مدیریت محتوای خبری همراه باشد.
طرز تهیه اسپاگتی ساده
اسپاگتی با سس مخصوص به خود است که طعم و عطر منحصر به فردی میگیرد، پس ابتدا طرز تهیه سس مخصوص اسپاگتی را آموزش می دهیم.
طرز تهیه سس اسپاگتی
مواد لازم | |
گوجه فرنگی (پوست کنده و خرد شده) | 4 لیوان |
نمک | چهار قاشق چای خوری |
برگ بو | سه عدد |
مرزنجوش خشک | دو قاشق چای خوری |
ریحان خشک | نصف قاشق چا خوری |
رب | 300 گرم |
شکر قهوه ای یا معمولی | یک سوم فنجان |
پنیر پارمسان | مقداری |
دستور تهیه سس اسپاگتی و پاستای خوشمزه
- پیاز را پوست کنده و خرد کنید داخل روغن تفت دهید، سیر را پوست کنده و کاملا ریز یا له کنید. گوجه فرنگی، برگ بو، ریحان و مرزنگوش را همراه با نمک و فلفل به پیاز داغ اضافه کنید.
- صبر کنید تا بجوشد، سپس حرارت گاز را کم کنید و نزدیک به 20 دقیقه روی گاز بگذارید و گاهی هم بزنید. در آخر رب و شکر قهوه ای را اضافه کنید و خوب مواد را با هم مخلوط کنید.
- می توانید در صورت تمایل قارچ، فلفل دلمه ای و سبزیجات مورد علاقه تان را به آن اضافه کنید، حدود 1 ساعت بدون درب روی حرارت قرار دهید.
- برگ بو ها را از سس خارج کنید و سس را کنار بگذارید.
اما قبل از آماده کردن اسپاگتی، باید مشخص کنید که قصد دارید برای هر نفر، چه مقدار اسپاگتی سرو کنید. معمولا روی بسته بندی بیشتر ماکارونی ها نوشته شده است که مقدار مورد احتیاج برای هر نفر چقدر است و در نتیجه، شما باید چه مقدار از محتویات داخل بسته را درست کنید. به عنوان مثال، ممکن است روی بسته یک مدل ماکارونی نوشته باشد: اگر قصد دارید که به اندازه 3 نفر اسپاگتی درست کنید، باید نصف محتویات داخل بسته را بپزید.
برای مواد ذکر شده در بالا، حدودا 2/3 بسته اسپاگتی ضروری است.
در مرحله نهایی طرز تهیه اسپاگتی ساده ، اسپاگتی پخته شده و آماده شده را داخل ظروف جداگانه بریزید. سپس مقداری سس اسپاگتی را روی محتویات هر بشقاب بریزید و آن را سرو کنید و روی آن کمی پودر پنیر پارمسان هم بریزید تا طعم لذیذتری داشته باشد.
نکته: شما می توانید قارچ سرخ نموده، فلفل دلمه ای و هویج و ذرت را نیز به سس اضافه کنید تا سس پرملات تر باشد؛ هرچند به تنهایی هم این سس مزه و عطر دلپذیری دارد. همچنین شما می توانید سس را با اسپاگتی آبکش شده، دم کنید تا همه مواد اصطلاحا به جان هم بروند.
سخن پایانی
اسپاگتی ساده بدون گوشت میتواند یک انتخاب عالی برای کسانی باشد که به دنبال یک وعده غذایی گیاهی سالم و لذیذ هستند. با استفاده از مواد اولیه طبیعی و خام، میتوانید یک غذای پر از طعم و مغذی را تهیه کنید که نه تنها به سلامتی شما کمک میکند، بلکه لذت خوردن را نیز برای شما به ارمغان میآورد. پس چرا منتظر میمانید؟ آستینها را بالا بزنید و به آشپزخانه بروید تا این غذای خوشمزه را امتحان کنید!
در این دستور، طرز تهیه یک اسپاگتی ساده بدون گوشت را به شما آموزش میدهیم که با استفاده از سبزیجات تازه، ادویههای معطر و سس گوجه فرنگی خوشمزه، طعمی بینظیر را به ارمغان میآورد.