طرح تقویت بنیه علمی دانش آموزان استان بوشهر با کیفیت برگزار گردد
به گزارش مجله سرگرمی، به گزارش خبرنگاران، ناصر کرمی صبح دوشنبه در نشست توجیهی طرح تقویت بنیه علمی در سالن کنفرانس آموزش و پرورش استان گفت: از اجرای این طرح سه سال می گذرد و سال جاری، سال چهارم اجرای طرح است که سال اول تقریبی سال دوم به خوبی اجرا شد و سال سوم با توقف روبرو شد و مجددا سال جاری استارت خورده است که البته این فراز و نشیب ها کار را سخت می نماید.

کرمی با تاکید بر روستایی بودن اجرای طرح ادامه داد: اگر مناطق شهری نیز خواهان حضور دانش آموزان در طرح هستند مستلزم این است که شهرداری ها پای کار باشند و همراهی داشته باشند، البته مبلغ دریافتی از شهرداری ها باید خارج از 5 درصد عوارض تعیین شده شهرداری ها طبق قانون شورای آموزش و پرورش باشد.
وی با بیان اینکه دوره متوسطه اول در بین شهرستان ها و مناطق مورد توجه کمتری واقع شده است یادآور شد: با توجه به اینکه دوره ابتدایی و متوسطه دوم در برنامه های اصلی آموزش و پرورش استان بوده است در ادامه راه باید دوره متوسطه اول نیز مشمول طرح قرار گیرد.
مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر با اشاره به اینکه این طرح با همکاری دهیاری ها اجرا شده است و دهیاری ها باید اثرات مطلوب این طرح را لمس نمایند تا ابقای این طرح و تداوم آن همیشگی باشد اضافه نمود: باید در تمام این مسیر، دهیاری ها را با دادن ریز برنامه ها توجیه کرد تا همراهی این عزیزان با آموزش و پرورش میسر شود.
کرمی اضافه نمود: حتی در بعضی از نقاط استان، دهیاری ها علاوه بر همکاری در طرح تقویت بنیه علمی، سعی بر همکاری در دیگر برنامه های آموزش و پرورش استان را نیز داشته اند که جای قدردانی دارد، ولی بعضی دیگر از دهیاری ها نیز حاضر به همکاری نبودند و اجرای طرح را وظیفه خود آموزش و پرورش می دانستند.
وی با بیان اینکه در هر حوزه ای که مردم پای کار بوده اند موفقیت ها شایان تر بوده است ابراز داشت: رایزنی با دهیاری ها و شهرداری ها نسبت به رایزنی با استان و وزارت، نتایج بهتری خواهد داشت.
مدیرکل آموزش و پرورش استان توضیح داد: این طرح با توقفات و کارشکنی های زیادی همراه بوده است ولی سعی آموزش و پرورش استان بر ادامه آن است و تمام کوشش خود را در نیز زمینه خواهد داشت.
رفع نقاط ضعف طرح تقویت بنیه علمی
معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش استان بوشهر نیز در نشست گفت: با توجه به اینکه شاید آخرین سال اجرای طرح تقویت بنیه علمی دانش آموزان در استان با توجه به منابع حاصل از دوازده درصد عوارض دهیاری ها باشد، باید از این فرصت نهایت استفاده را کرد.
حسین درتاج ادامه داد: با توجه به جمعیت روستایی شهرستان ها و مناطق و ضریب کسری از دهیاری های هر بخش، اعتباری تخصیص داده شد که کمترین مبلغ برای شهرستان یا منطقه 50 میلیون تومان و حداکثر 220 میلیون تومان است و به جز منطقه خارگ که جمعیت روستایی نداشت همه شهرستان ها و مناطق را در بر می گیرد.
وی توضیح داد: برای اجرای بهتر طرح تقویت بنیه علمی در شهرستان ها و مناطق، مدیریت شهرستان ها و مناطق باید تعامل مناسبی با فرمانداری ها، بخشداری ها، شهرداری ها، دهیاری ها و شوراهای اسلامی شهر و روستا داشته باشند و اجرای منظم، مدون و دقیق طرح مورد انتظار است.
درتاج با بیان اینکه برای اجرای مطلوب طرح کارگروه شهرستان و منطقه ای باید تشکیل شود یادآور شد: اختیار اجرای طرح های تقویتی در هر یک از شاخص های آموزشی و تربیتی و همچنین دوره های تحصیلی به عهده خود کارگروه شهرستان یا منطقه است
وی با اشاره به اینکه کارگروه شهرستان یا منطقه با توجه به نقاط ضعف و تحلیل ها برنامه ریزی داشته باشد اضافه نمود: رفع کردن نقاط ضعف در اولویت است و برای حل آن باید کارگروه شهرستان ها و مناطق برنامه را تنظیم و جزئیات آن را تعیین کند.
معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش استان با بیان اینکه این مبلغ در حساب مالی ذیحسابی آموزش و پرورش استان است و با نظارت این واحد به شهرستان ها و مناطق ابلاغ می شود ابراز داشت: این مبلغ باید در سال مالی 97 هزینه شود.
درتاج با تاکید بر اینکه ما موظفیم این پول را برای دانش آموزان روستایی در نظر بگیریم اعلام کرد: توانمند سازی نیروی انسانی، تقویت بنیه علمی دانش آموزان متوسطه اول، امتحانات نهایی دانش آموزان پایه دوازدهم، مشاوره و تهیه محتوا و منابع آموزشی برای دانش آموزان روستایی از اولویت های سال جاری این طرح است و همچنین توصیه می شود تمرکز بر مدارس لازم التوجه در دوره متوسطه دوم نیز مورد غفلت قرار نگیرد.
این نشست با حضور مدیران و روسای و معاونین آموزشی آموزش و پرورش شهرستان ها و مناطق در راستای تفویض اختیار این برنامه به کارگروه شهرستان و منطقه برگزار گردید.
منبع: خبرگزاری مهرmahsanblog.ir: قدرت گرفته از سیستم مدیریت محتوای مهسان