شوتوکان کاراته در مسابقات آسیایی به چهار مدال دست یافت

به گزارش مجله سرگرمی، به گزارش خبرنگاران، در این دوره از رقابتها که با حضور 419 ورزشکار از 16 کشور به میزبانی تایلند در سالن ایندور اسپرت بانکوک برگزار گردید، تیم کاتای دانشگاه پیغام نور کرمان به نمایندگی از کاراته ایران در این دوره از مسابقات و پیروز به کسب چهار مدال رنکارنگ شد.

شوتوکان کاراته در مسابقات آسیایی به چهار مدال دست یافت

این تیم با ترکیب مصطفی پور جلالی ، عمار میرزایی و حمید عرب پور و با مربیگری محسن رشیدی نژاد با شکست همه رقبا به ملاقات پایانی راه یافت و در آخرین مبارزه مغلوب تیم قدرتمند ژاپن شد و به عنوان نایب قهرمانی دست یافت وتیم استرالیا مقام سوم را از آن خود کرد.

برای تیم اعزامی کشورمان در رده سنی 19 تا 21 سال کاتای انفرادی دختران فرزانه قاسمی زاده پیروز به کسب مدال نقره شد. در رده سنی 9 سال دختران نیز هلیا زینعلی در کاتای انفردای مدال نقره و در کومیته انفردای مدال برنز را از آن خود کرد.

malayro.ir: تور مالزی ارزان، سفر به کوالالامپور، پنانگ و لنکاوی در نوروز و دیگر ایام سال

ayrokh.ir: آیرخ: مجله زیبایی و سلامتی

منبع: خبرگزاری مهر
انتشار: 17 آذر 1400 بروزرسانی: 17 آذر 1400 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 64073

به "شوتوکان کاراته در مسابقات آسیایی به چهار مدال دست یافت" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "شوتوکان کاراته در مسابقات آسیایی به چهار مدال دست یافت"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید