شمال امروز بارانی است، گرد و خاک در زابل

به گزارش مجله سرگرمی، مدیرکل پیش بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی در مصاحبه با خبرنگاران بیان کرد: امروز در استان های گیلان، مازندران، گلستان و خراسان شمالی بارش باران پیش بینی می گردد که به خصوص در سواحل شرقی دریای خزر، خراسان شمالی و ارتفاعات گلستان با رعد و برق نیز همراه خواهد بود.

شمال امروز بارانی است، گرد و خاک در زابل

احد وظیفه توضیح داد: در همین مدت در مناطقی در شمال غرب کشور نیز رگبار باران، گاهی با رعد و برق و وزش باد پیش بینی می گردد. امروز دریای خزر نیز مواج است و فردا از شدت ناپایداری ها در سواحل شمالی کشور کاسته خواهد شد.

وی اضافه کرد: از امروز تا انتها هفته در شمال سیستان و بلوچستان به ویژه منطقه زابل، وزش باد شدید همراه با گرد و خاک پیش بینی می گردد.

هوای تهران امروز صاف، گاهی همراه با وزش باد پیش بینی گردیده و دمای هوای تهران حداکثر 35 درجه سانتیگراد اعلام گردیده است.

namasho.com: نماشو: آگهی رایگان، رپورتاژ خبری، طراحی سایت، سئو و بهینه سازی وبسایت

cruisero.ir: کشتی کروز: سفری لوکس و در عین حال مقرون به صرفه به اقیانوس ها

منبع: خبرگزاری مهر
انتشار: 17 اردیبهشت 1401 بروزرسانی: 17 اردیبهشت 1401 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 1246

به "شمال امروز بارانی است، گرد و خاک در زابل" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "شمال امروز بارانی است، گرد و خاک در زابل"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید