سفر پاپ به اربیل
به گزارش مجله سرگرمی، گروه جهان، پاپ فرانسیس در سومین روز سفر تاریخی خود به عراق، راهی اربیل شد و با سران این منطقه و مسیحیان عراقی دیدار کرد.
به گزارش سایت خبرگزاری آناتولی، نیچروان بارزانی، رئیس اقلیم کردستان در توئیتی نوشت: میزبانی از پاپ افتخاری برای من بود. ما تمام تلاش مان را برای برقراری صلح، آزادی مذاهب و تحقق برادری خواهیم داشت. رهبر کاتولیک های جهان پس از این دیدار راهی موصل شد تا با حضور بر ویرانه های مناطق آزاد شده از سلطه داعش که برخی نیز متعلق به مسیحیان بود، برای قربانیان دعا کند. وی با حضور در کلیسای حوش البیعه در موصل گفت: نشانه ها و آثار جنگ در شهر موصل واضح است و واقعاً اینکه سرزمین تمدن ها چنین مورد هجمه تروریست ها قرار گرفته جای تأسف دارد. من از اینکه شمار مسیحیان موصل بشدت کم شده، ناراحتم و از خانواده های مسیحی می خواهم به این شهر بازگردند. چراکه این کوچ اجباری بر بافت اجتماعی در عراق و خاورمیانه تأثیرگذار است. من معتقدم صلح از جنگ قوی تر است و باید در صلح و دوستی زندگی کنیم.
پاپ در ادامه برنامه های روز سوم سفر خود به عراق پس از بازدید از شهر قرقوش در نینوا به اربیل بازگشت تا در استادیوم ورزشی آن برای بیش از 10 هزار عراقی سخنرانی کند.
منبع: ایران آنلاینdubairo.ir: تور دبی ارزان قیمت، تور لحظه آخری امارات، تور ابوظبی
ecods.ir: کد الکترونیک | مجله تکنولوژی، گردشگری، موفقیت، پزشکی، خانواده
encaria.ir: دانشنامه آریایی | مجله خبری، استارتاپ و موفقیت کسب و کار ها